Güncellenen 2023 3. çeyrek yatırımcı sunumunu açarsanız 2024 Ocak ayına ait yatırımcı sunumuna erişebilirsiniz.
2023 yılı üretim ve satış rakamları aşağıdadır.
şirketin 61 yılda ürettiği traktör adeti aşağıdaki tabloda yıllara göre gösterilmiştir.
trend / kanal karşılaştırması aşağıdaki grafikle yapılmıştır.
kırmızı renk 233
lacivert renk 144
mavi renk 89
siyah renk 55
mor renk 21 günü göstermektedir.
"Linear Regression Trendline & Channels" değerlerini gönderdiğim grafiğin yukarıda kısa vade grafiğini de hazırladım.
kırmızı renk 13
lacivert renk 8
mavi renk 5
siyah renk 3 günlük değerleri göstermektedir. değerler band üzerindedir.
grafikler hazırlanırken fibonacci sayıları kullanılmıştır.
Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.
forum sayfası bugün sessiz kalmış. % 3.15 değer artışını yatırımcılar yeterli mi görmüşte görüş belirtmemişler.
ttrak şirketi acaba yapay zekâ tabanlı insansız bir tarım aracı geliştirmeyi planlamış mı? yada arge çalışmaları var mı?
peker holding bu konuya çoktan el atmış. şirket yetkililerinin bilgisine.
Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.
Koç grubu şirketleri de yıllarca maddi duran varlıkların değerini bilançolarda güncellemesi. Koç grubu da enflasyon muhasebesine gecer mi acaba? Bilançolardaki maddi duran varlıklarının değeri çok komik düzeyde. Üretim tesislerinin varlıkları ve arsa değerleri güncel doğru değerden bilançoya yansıtmaları hisse defter değerini çok yükseltmesi ve yatırımcıların şirketin gerçek özsermayesini bilmeleri açısından olumlu olur.
Koç grubunu incelemedim bu konuda yorum yapamam fakat, Türk Traktör söz konusu uygulamadan oldukça avantaj sağlayacaktır.
Yer İmleri