yani sadece bu hisseyi halka arzdan alanlar mý çok kazandý....çok þanslýlarda biz bi yýl önceden endeks 70 binden aldýkda endeks 110 a vardýðýnda zarar ettik..anlamadým...bahtsýz bedevi ne diyelim.......
ama þu sýralar duraðan a baðladý....az bir yükselse ishal durumuna geçiyor.....sürekli bir baský..ne zaman biter iþte onu spek biliyor...bizim bileceðimiz ne kadar sabýr göstereceðiz...onu da spek bilmiyor...
sadece iyi temettü veriyor diyerek hissede beklemek de yanlýþ....net,cede halen bir hisseniz var....aldýðýnýz temettüyü hisseye yatýrýrsanýz biraz biraz artýrýrsýnýz...aselsana bakýn 20 den bölündü þimdi 30.....1 hisse sadece 2017 de 3 e katladý...2017 den öncekileri saymýyorum bile...keza iþ bankasýnýn tüm türev kaðýtlarý hem temettü hem bölünerek çoðalma yaþadýlar,keza bim o hisseye halka arzdan girenler kaç trilyona ulaþtý kimbilir,ereðli,tüpraþ,...daha niceleri.....burada amacým ne hissleri kötülemek nede yukarý çýkarmaktýr......bi dünya zarar edip de aklýn ermediði fiyatta olanlar da var..þimdi bizim bilançoya bakýp karlýlýk azaldý..dolar çýktý gibi yorumlara verilecek cevaptýr bana göre....benim inandýðým...þansýn olacak...iyi zamanda iyi hisse de olmak..tek faktör bu...sonuç ve gerçek biz yerimizde saydýk....onlar gitti..umarým en kýsa zamanda iþler terse döner....yanlýþlýk varsa kusura kalmayýn...daha önce yazmýþtým..biz önceden boka basmýþtýk üzerinde duruyoruz...
Yer Ýmleri