Mr silent is good
How long does it takes to fly.
According to you?
Mr silent is good
How long does it takes to fly.
According to you?
Türk Traktör'ün yerel satýþlarý Aralýk'ta %20,1, yýlýn tamamýnda yüzde 10,9 arttý
Türk Traktör'ün Aralýk'ta yerel satýþlarý geçen yýlýn ayný ayýna göre yüzde 19,2 artarken, ihracatý yüzde 16029 düþüþ gösterdi.
Türk Traktör'ün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, yerel satýþlar 3 bin 79 adet, yurt dýþý satýþlar 817 adet oldu. Geçen yýlýn ayný ayýnda yerel satýþlar 2 bin 563 adet, yurt dýþý satýþlar 975 adet olarak gerçekleþmiþti.
Yýlýn tamamýnda yerel satýþlar 36 bin 648, yurt dýþý satýþlar 12 bin 23 adete ulaþtý. Geçen yýlýn ayný döneminde yerel satýþlar 33 bin 53, yurt dýþý satýþlar 12 bin 625 adet seviyesindeydi. Böylece yerel satýþlar bir yýlda yüzde 10,9 artarken, yurt dýþý satýþlar yüzde yüzde 4,8 düþüþ gösterdi.
Ayný ayda üretim adedi 4 bin 52, yýlýn tamamýnda 48 bin 302 oldu.
http://www.turktraktor.com.tr/pdf/66...TIM_SATIS_.pdf
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
Türk Traktör (TTRAK, Sýnýrlý Pozitif): Þirket Aralýk ayý üretim ve satýþ rakamlarýný açýkladý. Buna göre Aralýk ayýnda üretim 4.050 adet, yurtiçi satýþ 3.079 adet olmuþtur. Geçen sene Aralýk ayýnda üretim 3.201 adet, yurtiçi satýþ 2.563 adet idi. Aralýk ayýyla birlikte, 2017 yýlýndaki üretim 48.302 adet, yurtiçi satýþ 36.648 adet olmuþtur. 2016 yýlýndaki üretim 46.031 adet, yurtiçi satýþ 33.053 adet seviyesindeydi. Þirketin Aralýk ayýndaki yurt dýþý satýþlarý ise geçen seneki 975 adetin altýnda 817 adet olmuþtur. 12 aylýk yurtdýþý satýþlar ise 2017 yýlýnda 12.023 adet olurken, geçen seneki 12.625 adetlik rakamýn hafif altýnda gerçekleþmiþtir.
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
hani falcýya gidersin...þöyle bi bakar kafa hafif yan bi göz yarým açýk.......bi vakte kadar mý desem,iki vakte kadar mý......yoksa üç vakte kadar mý.......ama bu bir vaktin ne kadar lýk bir zaman dilim aralýðýnda olduðunu sormak aklýna gelmez falý baktýranýn.....
þu an benim gördüðüm pilot double cross ta dese þimdi pistin baþýndayýz da dese........bi türlü kule uçuþ iznini vermiyor.......sis diyor pus diyor.....rüzgar diyor...yani kriko olsa nafile.....kaldýracak güç yok diðerlerinde......inþallah bi an önce kule ile pilot anlaþýrda bu zulüm biter.......bilmem sessizliðe iyi diyen arkadaþým bu konuda ne der
[IMG][/IMG]
günlüðe kadar gösterge sinyalleri tamam....ama bir an önce fiyat barmumlarýn kýrmýzý alan içerisine girip burayý terk etmesi lazým...yani sýnýrdayýz kule piste girmemize müsade etmiyor.....pilotun yeter lan deyip içeri dalmasý lazým....yada bekliyecek buradaki kýrmýzý alan zayýflayacak.....o zaman içeri girmek kolay....
[IMG][/IMG]
bi de haftalýklara bakalým...hani bi vakte iki vakte kadar diyor ya falcý..dudaklarýný bükerek......daire içerisindeki ortalamalar gayet güzel...yeþil alaný teretmemiþ...girmiþ ama hýzla yukarý atmýþ kendini..bu iyi umutlanmamýzý saðlýyor..ama fiyat barlarý kýrmýzý alan içerisinde...ve ..halen kýrmýzý mavinin altýnda...eðer üç vakte kadar mavi aþaðý kýrmýzý yukarý keserse iþte gün o üç vaktin geldiði gün.....pek anlamam ama bende bi þeyler yazdým çizdim..kirlilik yarattýysak özür.....dilerim en kýsa zamanda hosteslerde yerine oturur bi an önce piste gireriz saðlýcakla kalýn.
Türk Traktör (AL, hedef fiyat: 95 TL) Aralýk ayý satýþ verilerini açýkladý. Toplam aylýk
satýþlar, yurtiçi satýþlardaki %20 büyümenin katkýsýyla %10 yükseldi. Ýhracat ise %16
daraldý. 2017 verileri toplamda %10 hacim büyümesine iþaret etmektedir (yurtiçi %11
yukarda, ihracat %5 aþaðýda). 4Ç17 itibariyle ise toplam hacimler %7 büyüdü ve
beklentimiz %1 büyümenin üzerinde gerçekleþti. 2017 tahminlerimizi yukarý revize
edeceðiz.
-Tacirler Yatýrým-
bugünkü rapordan.
syg.
“Sermaye piyasasý, sabýrsýz kiþiden sabýrlý kiþiye para aktaran bir araçtýr". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Yer Ýmleri