Selam. 6 senelik birlikteliðimize son verdik
Malesef þirket kötü yönetiliyor. Rakipler arttý önlem alýnamýyor. Satýþlar düþüyor düþüyor düþüyor. Þirket senetlerine sahip çýkmýyor. Güzel günlerdi kar stabil temettü stabildi ancak 80 den buralara kadar düþmesi normal deðil. Devletimiz zaten sagolsun herþeyin ithaline alýþmýþ. Çiftçi kan aðlýyor. Gelipte bizden traktör mraktör almaz. Kalanlara bol þans. Zararda olanlar tez zamanda zararlarýný çýkartýr umarým. Ben zarar ettim. Özellikle 3 son sene anaparayý bile koruyamadý. Cepten yedirdi temettüyü saðolsun. Ýyi akþamlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
2000 lot çýkýþla tüm kademeler yerle bir oluyor ...
kýrmýzý çerçeve içine aldýðýnýz , satýþ emirleri 2064 lot satýþa konulmuþ , çýkýþ olmuþ , sn.Exmarine![]()
Arkadaþlar ne desek boþ ,, sabýr sabýr ,, çok þey söylenicek de , demiyeyim ,, daha önce çok bahsettim , bahsettik ,hayýrlýsý olur inþallah
Faizler düþmediði sürece borsadan birþey beklemesin.%50 yýllýk faizle hiç bir çiftçi kredi çekip aletlerini yenilemez.Zamam ne getirir bilinmez ama 90 lý yýllara geri döndük.
SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sezen in bi þarksýý var, ne yapsan olmuyor gözüm diye baþlar, devamýnda;
Kendini seçemiyorsun
Býrakýp kaçamýyorsun
Yazmadýðýn bir hikayede
Uzun yada kýsa vadede
Az biraz keþfediyorsun
Öteki olabilmeyi
Yerine koyabilmeyi
Geride durabilmeyi öðreniyorsun.
sabrediyorum,iyi malý ucuza kapatma derdinde.
..ke ..ke çýkacak.Þimdilik kendi baþýna eðleniyor,eðlensin bakalým.
þu an ayaklarýmýz boka batmýþ vaziyette çabalayýp duruyoruz....ama onlar gýrtlaklarýna kadar battýklarýnýn frkýnda deðillermi...bu hisse 30usd görmüþ þu an 7usd ......zararýn boyutu ortada .....bekliyorum bekliyeceðim.......
dikkat ettinizmi ?, Traktörde >> Oyak , Ak , Vakýf bazen iþ Yat. , alt yapýsý olmayan yalan dolan haberlerle fiyatý etkilemeye çalýþýlýyor , bu kurumlarda yüklü lotu olanlarýn !!!,,,
ve hisse fiyatýný yönlendiren vatandaþýn tezgahlarý !!!
örnk : TürkTraktörde Eylül 2018 de yurt içi satýþlar % 15 oranýnda arttý 525 adetten 606 adete yükseldi ,
yurt dýþý satýþlarda 1211 adetten 1500 adet’e çýktý ,
ortam olumlu iken
bu belirttiðim kurumlar , tam tersi hareket edip , sizlerde bakýnýz 4.10.2018 sabah 9:52 kap haberi tarihli 3 dalkavuk kurum haberleri zincir gibi dizdiler ama verdikleri haber baþtan sona yalan dolan , içeriði bi okuyunuz , olumlu ortamý olumsuza çevirme gayretindeler , özellikle yurt içi satýþlarda gerileme var diyor , yahu artýþ var artýþþþ ,, lütfen sizde okuyun ,,
sadece bu tarihteki haberde deðil , þimdiye kadarki yýllardýr Ttrakta arka plandaki bu kurumlardan alýntý kap haberlerinin neredeyse tamamý alt yapýsý olmadan . yalan dolan ,, sunuluyor ,,sürekli x kiþilere hizmet ediliyor...
tezgahý acaip kurmuþlar ,, patron olan bitenleri görse !, >> gerçi mirasyedilerde , baba parasý olup , emek vermeden hazýra konduklarý için , ellerindekinin kýymetini bilmiyorlar ,, þirketlerde ona buna meze oluyor,,,
arkadaþlar lütfen dikkatli olun , her habere inanmayýn ,,,
yarýn Rahibe Brunson bakalým napcak ,,
TürkTraktör de olmasý gereken fiyatý belirleyen vatandaþ !! hissede yüklü lotu olanlarýn alayý þerbetli ,, çaban boþa .
2019 - 2020 yýllar hurda teþviki ,, Tarým Bakaný Pakdemirli bakalým nolcak , belki daha erken hareket görülebilirmi ,,
süprizleri karþýlamak için her koþulda hissede olmak þart ....![]()
Geçen yýlla mukayese edilecek olursa iç pazarda %45 civarýnda satýþlar azalmýþ. Hatta Temmuz ayý ve sonrasý iç pazarda satýþlar %75 civarýnda gerilemiþ. Buna mukabil ihracat %11artmýþ.
Toplamda satýþlarýn düþmesi bilançoya kötü yansýyacaktýr. Fakat artan kurlar sonucu ihracattan gelecek olan gelir bunu bir nebze hafifletecektir.
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri