%400 temettü vermesi durumunda, lot baþýna ne kadar temettü vermiþ oluyor? Teþekkürler.
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yemiþim temettüsünü ben bu hissede 6 yýl temettü aldým. 3 yýl zararda bekleyip sattým. Eþþeklik ettim özetle. Temettüyü isterse yüzde 555555 versin hisse prim yapmadýmý senin paraný sana veriyor. Koç saðmaya devam ediyor. Allah sabýr versin bu þirketin yatýrýmcýsýna.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
2015/9 bilanç kar rakamý 177....2015/12 kar 256.......2018/9 kar 166...2018/12 bilinmiyor.....2016 yýnda 560 temettü vermiþ
2015 de bilanço ile en 52-62 arasýnda gezinmiþ......o zamandan bu zamana yaklaþýk bir milyar tl kaynak artýþý yaratýlmýþ ama fiyata bakýyorsun teyyare...hisseyi bu hale getiren o.ç ler ve buna olanak saðlayarak þirketi itibarsýzlaþtýran þirket sahipleri ne kadar övünseler azdýr......bizler artýk kötü söz söylemekten býktýk......
4 tl
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yýllardýr bonkorce temettu daðýtmayýp yatýrýmla yeni bir iþkolu bulsaylardý hadi onu býrakýn en basitinden borçlarý sýfýrlasalardý bu durumda opmazdý sadece traktor bir yere kadar yýllarýdýr þirket iyi yonetiliyor gibi izlenim vardý ben boyle düþünüyordum en azýndan. ama fikrim deðiþebilir
Son düzenleme : trade500; 01-11-2018 saat: 22:10.
Hisse senedi TEMETTÜSÜ için alýnýr. Nokta.
Yer Ýmleri