Bir ülke düþünün ki yerli ve milli traktör satýþlarý geçen seneye göre %80 düþsün.
Yani, geçen sene eylülde satýlan her 5 traktöre karþýlýk bu sene eylülde sadece 1 traktör satýlsýn.
Önce satýlamayan traktörler stoklarý þiþirsin. Daha sonra üretim yavaþ yavaþ azalsýn, iþten çýkarmalar baþlasýn.
Ülkeyi yönetenler çýkýp "kriz falan yok. Bunlar dýþ güçlerin, köprülü kavþaklarýmýzý çekemeyen batýlý lobilerin oyunu" desin.
Insanlardan alkýþ, taktir ve oy alsýn.
Þaka gibi deðil mi?
Deðil.
Gerçeðin ta kendisi.
Her millet layýðýyla..
MI 5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fuarda umarým güzel satýþ yapmýþlardýr, ben Ttrak için yurtiçi piyasada en kötünün bittiðini düþünüyorum. Canýmý tek sýkan düþük maliyetli stoklarýn CNH Amerika'ya uygun iskonto ile ihraç edilememesi oldu.
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yine salya sümük aþaðý,gel bakalým gel..nereye kadar gelecen göreceðiz....ateþ olsan düþtüðün yeri yakarsýn.ya fabrikayý kapayacan yada ..buradan aldýklarýmý sana si.. si..... vereceðim .........verdiklerini alamýyorsun.....iyice daðýldýn......2012 den 2017 ye 5 senede aldýðýný bir yýlda verdin......
Artýk kimse sayfaya da uðramýyor, baya bir arkadaþ stop oldu sanýrým. Hakkýmýzda hayýrlýsý olsun, Allah büyük.
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzuncuyuz toplamaya devam ediyoruz. Nereye kadar giderse artýk .
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ana Endeks - Günlük - 10.11.2018
TTRAK - Haftalýk Grafiktir - 10.11.2018
tahtada olmasý gereken fiyat emrini verip uygulanmasýný takip edenler, hileli oradan buradan virmanlayanlar, özellikle baþ aktör ve yardýmcýlarý vesikalý , þerefs,orsp ,çocuklarýsýnýz , yerli yabancý ikinizede sözüm ,,
ortaya koydum kim nasiplenirse afiyet olsun
biz buradayýz 2019 - 2020 - 2021 - 2022 - 2023
arkadaþlar Eylül - Ekim 2018 satýþlarý güzel geldi ,,,
![]()
Yer Ýmleri