Destek olmasý beklenen 31.2x yeri direnç yapýlýyor gelecek için. Kýsada kýrýp atar umarým.
Destek olmasý beklenen 31.2x yeri direnç yapýlýyor gelecek için. Kýsada kýrýp atar umarým.
Son dakika derinlik kaç tane fiyat görüyorsunuz...
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O iyi insanlar o güzel atlarýna binip gittiler...
Biraz yabancý giriþi var bugün . Ýnþallah devamý gelir..
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
daha önceki düþüncemi koruyorum. bu firmayla ilgili olumlu bir öngörü sonrasý hisse üstünde oynamaya baþladý. ümitleri tam kýrabilmek için once pazarlama ile fiyat yükseltmesi sonrada gittikçe aþaðý inen fiyat hareketiyle sonuç alýnmak isteniyor. yaklaþýk olarak 1 aydýr hissedeki stratejinin farklýlaþtýðý kanaatindeyim. sanirim ilk çeyrek bilançosu hoþ olmayacak. bu hissede ünitelerin yýkýlmasýný kolaylaþtýracak fiyat hareketiyle. once caninizi alacaklar sonra iþ göreceði kanaatindeyim. henüz panik baðrýþlarý yeterli görmüyorum. bu daha kývama gelmedi diyo bana. yukarý çekip daha aþaðý basliyo. oyunu oynamaya devam ediyolar. y.t.d.
Zaman, en bilge olandýr; çünkü her þeyi aydýnlatýr. Thales
Sadece Türkiye özelinde deðil dünyada da büyük sýkýntý var. Þiþmiþ balonlar patlamaya hazýrlanýyor. Bu dönemde borsa yatýrýmcýsý olmak için 2-3 kere düþünmek lazým. Bir de tahtalara dolar bazlý bakmak lazým traktör paraþütsüz atlama modunda(30 dolardan 5.5 dolara kadar çakýldý), 2006-2008 deki 4-6 dolar bandýnýn üstünden sekmeyi baþaramadý gibi görünüyor, 4 dolar en yakýn tepki noktasý olursa olur. Yoksa 1.5 dolar civarý göstere göstere ky'e yedirte yedirte geliyor. Çok tekrar yaptým kafa þiþirdim kusura bakmayýn , kendi adýma uygun zaman ve fiyattan tahtaya girene kadar bir daha yazmayacaðým. Hep olumsuzluk pompaladým, belki herþey güzel olur. Allaha emanet olun.
Yer Ýmleri