sn. yoruk
sizin 1.5 usd dediginiz nokta konusu þaka olmali. bunun bir analize gore yapildigini dusunmuyorum ! çünkü hicbir finansman yontemine uymuyor ...
ama su olur derseniz tmm ! usd 15 lira olur bu da 1.5 usd olur derseniz eyvallah !
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !
31.02 karanlýk odadan çýkýþ 30,70.. adi kaðýt ya
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
sn hayek bu tahta 30 dolardan 5.43 e(son) gelmiþ durumda.
Soluksuz düþen tahtada geçmiþ verilerden bir destek noktasý baktýðýmda 2005-2008 hareketinden bir tutanak destek aramaktan baþka yer kalmadý. Bu da iyi ihtimal 6 orta ihtimal 4 dolar civarý.
Bunlar olmazsa 1.5dolar en kötü senaryo.
6dolar civarýnda(þua anki fiyatlar) tutunamamýþ gibi gözüküyor veya gözüktürülüyor kötü art niyetle (ayý tuzaðý olabilir, tahtaya giriþ yapmaya baþlanabilir ytd). Pek analizlik birþey yok iþte grafik:
https://ibb.co/Vm9V9dc
Ben kiþisel olarak 4 dolar civarý giriþe baþlayacaðým ytd.
Bu basit grafik benim buralardan ayrýlmama nedenim, 2008de teðet geçen krizde bu tahtada olsak 1-30'u bi o kadar da temettü aldýðýnda kazancý hesaplayýn artýk. Bu krizde bu tahtada olmak istiyorum, sizde olun arkadaþlarým.
Size son güzelliðim þu olsun, ne zaman girilir biliyor musunuz bir tahtaya uzunda; Forma giren çýkan , yazan çizen olmayýnca, bastonu yiyip ocaðýma incir aðacý dikildi diyenler türediðinde, tövbe billahlar edildiðinde. Ne zaman çýkýlýr tahtadan biliyor musunuz; gazetelere tvlere borsa uçtu kaçtý, herkez kazanýyor sizde kazanýn diye haberler çýkýnca. (Aselsan rekor hacim yapýp haberlere çýktýðý tarihe ve sonrasý borsanýn gidiþatýna bakýn).
Ýlk hedefim 50 olacak... ytd. Beni baðlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri