Dolar bazýnda yüzde 80 düþmüþ bir hisse.elbette bu fiyatlarda cirmalatacak.
Dolar bazýnda yüzde 80 düþmüþ bir hisse.elbette bu fiyatlarda cirmalatacak.
yatýrýmcýsýný mahvetti bu hisse ..hala da doymadý düþmelere..kolay kendine gelemez çok mal daðýtýldý..
Buradaki görüþler kiþisel görüþlerimdir. Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
4 usd seviyesinde denge bulabilir ama usd 6.5-6.8 araligi olursa
bu arada kar konusunda fikrim degismedi 4-5 milyon kar bekliyorum.
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !
Maliyetim 33. Dolarda param var bozup bunamý girsem diyorum hem maliyette düþer.30 un altýna hiç sarkmamýþtý çok denedi ama hiç sarkmadý. Bu sefer baya yaklaþtý ama. Yarýn 29 larý görücez gibi
Bu tahta yeniden fiyatlanacak, þöyle ki 25-30 dolar bandýndaki hisse fiyatý parasal geniþleme ile açýlan kredi musluklarý ve dolarýn düþük seyri ile ivmelenmiþ muazzam yurtiçi satýþlar sebebiyleydi . Artýk ülkemizin yeni döneminde oluþacak yeni yurtiçi satýþlarý görmek lazým, onun için ilkin ülkenin þuan ki olaðanüstü durumun geçmesi sonra da 2 belki 3 bilanço dönemi görülmesi gerekir. Bu periyotta hisse haddinden fazla ucuzlayabileceði gibi haddinden fazlada pahalý hale gelebilir. Referansýmýz geçmiþ yýllardaki yurtiçi satýþlar ve oralardaki fiyat bandý olmalý bence ytd. Elinde çok uzun zamaný kapsayan üretim satýþ rakamlarý olan var mý?
bilançonun iyi gelmeyeceði hisseye veriþten belli.þu bilanço gelsede bu ýzdýrap bitse,isterse zarar gelsin umurumda deðil.iþin cýlkýný çýkardýlar artýk.
bundan 6 ay önce otokarda 2018 9 aylýk bilanço gelmeden verdilerde verdiler.140 tl den 65 e düþürdüler zarar gelecek diye.bilanço geldi zarar.ve birkaç kademe sarkýttýlar sonra anlamsýz þekilde yükselmeye baþladý ve yükseliþ 115 tl ye kadar sürdü.inþallah ttrak ta öyle olur.
YTD
Otokardaki yükselmenin anlamsýz yere olduðunu düþünmüyorum. B A E den aldýklarý çok yüksek adetlerde zýrhlý araç ve Avrupa da çok ciddi otobüs ihaleleri kazandý bunlarýn teslimatlarý sürüyor yabancý otokarýn kasasýna bu paranýn gireceðini bildiði için çokta üç aylýk bilançolara takýlmadan alýma geçti .ttrak a da böyle bir ihale lazým malum ülkemizde daralan bir piyasa var hayýrlýsý bakalým YTD
mart ayý satýþlarýnda ocak ve þubata göre iyileþme olmasý ve bu iyileþmenin nisanda da devam etmesi durumunda buralarý dip yaptý diyebiliriz ve 40 üzeri hedef koyabiliri ov de...ancak nisan satýþlarýnda sýkýntý olursa 25 ler konuþulabilir...
Þu ankara arsasýna gelince:
o fabrika oradan taþýnmalý ve illa ki taþýnacakta...
ankaranýn en deðerli arsalarýndan biri olduðu muhakkak...en merkezi yer diyebilirim...ankarada en pahalý arsa metrekaresi ne ise o da o dur...
ancak o bölge sanayi imarlý diye biliyorum....
ticaret + konuta çevrilirse traktör falan düþünmeye gerek kalmaz emin olun...
tabi ki bu ekonomik koþullarda böyle bir þey beklemeyin derim...
ekonomik bir dinginliðe ulaþmamýz lazým önce...
ytd
"Yola çýkýp varmayan, yoldan çýkýp varan yoktur."
Yer Ýmleri