Genel-toplu düþüþler hisse deðiþtirmek için FIRSATTIR.
bir þeylere gebe bu kaðýt...
ne olabilir?
1-sermaye arttýrýmý (bedelsiz, bedelli, bedelsiz+bedelli, tahsisli??)
2-ana ortaklardan birinin payýný diðerine satmasý
3-yeni bir iþ kolu ya da iþ ortaklýðý
4-kdv ötv muafiyeti ya da hurda indirimi
5-fabrikanýn taþýnmasý(2019 da fabrika yenileme yapacaðýz diyorlardý 175-200 m tutarýnda,
fabrikalar zaten modern.)
1,4 ve 5 in ci maddeler en az biri ya da her 3 ü birden olabilir...
ytd
"Yola çýkýp varmayan, yoldan çýkýp varan yoktur."
Cevap basit.
Çiftçi elindeki parayý traktöre mi verir ? Faize mi verir. Sen çiftçiye destek olmazsan gelip senden traktör neden alsýn. Faize gömer parayý senelik yüzde 25 karý alýp çýkar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
akan tahtada hisse fiyatýný belirleyen , tekniðini çizip, talimatý veren ,ve baþýndaki Keltoþ þrfsz ors çocuklarý kaçýþýnýz yok ,, istediðiniz kadar taktik sunun ,,, don lastiði kýrk yerinden kopar ,,, muhakkak öpeceðiz öpeceðiz ...
her türlü taktiði deniyorlar , geçenlerde Bloomberg tv kanalýnda Türk Traktör ile ilgili olumsuzluk pompaladýlar ,,, ( bilanço ve satýþ yorumunda )
olumlu havayý olumsuza çevirme telaþýndalar ,, her yeni hisse alýmýnda çýldýrýyorlar,,,,
geçenlerde biraz daha aldým ,,,, fýrsat bu fýrsat ,,, hemenn huylanýyorlar ,,,,,
kumbara gibi 1-2 tane atýn kenara gömün Arkadaþlar ,,, aldýðýnýzýda unutun ,,, sonra günü geldiðinde açýp güle güle kullanýn
TTRAK - 30.04.2019 - Aylýk
hisse fiyatýný belirleyen dingil , yukarýda hemen altta 24 tl var hadi orayada getir ,, çok koyktuk çook ,,, netcez þimdikçömez
geçen sene fiyatý 80 tl iken ve 5.6 tl temettü verirken, ttrak grafiðine bakar ve iç çekerdim. 3-5 yýl önce 25 tl den alanlar yýlda 5 tl de temettü alarak ne güzel kar etmiþler diye gýbta ile bakardým. Þimdi ben de buralarda alýyorum, inþallah 3-5 yýl boyunca yýllýk 5-6 tl temettü alacaðýz ve o zaman ki fiyatý enaz 100 tl olacak.. Hayal iþte.....
Yer Ýmleri