eline koluna saðlýkþirketin maaþlý Brokerý yoksa , hergün tezgahý kurup alýþ , satýþ , virmanlarý , ya aracý kurumlar yapýyor , ya da þirketin yatýrým iliþkilerindeki personel idare ediyor ,, çünkü hergün ( A ) gurubunda kalmak için belli hacim yapmalarý gerek , yoksa küme düþer ,,,
yine büyük ihtimalle bu tahtayý yöneten bir kadýnýn elinde , neden dersen sürekli kývýrýyor ,, cesaretsiz , dengesiz gelgitler yaþýyor , malum doðasý gereði her ay yaþadýðýdurumu , istemeden tahtayada yansýyor ,,
çünkü grafiðindeki mum hareketleri bozuk,,, her hissenin grafiði o tahtayý yönetenin psikolojik durumunuda yansýtýyor ,,
saðlýklý tahta yapýcýlarýn tahtalarý günlük , aylýk , yýllýk grafikleri o kadar güzel ki , izlemeye doyamýyorum ,, istikrarlý hareketleri olup , saat gibi ne gözü yorar ne beyni ,,
birde Traktörün son 5 yýllýk grafiðine bakalým , kargaþa , keskin gelgitler , açgözlülük , rezalet ,, hertürlü pislik var nursuzlar , çünkü yönetenlerin enerjisi saðlýksýz![]()
Son düzenleme : keko; 17-06-2019 saat: 17:30.
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
traktörün günlük ortalama iþlem hacmi 2-3 milyon tl dir...geçen cuma günü %3,5 çýkarken iþlem hacmini 5,6 milyondan fazla yapmýþ...buda ilk etapta dinlenmesini gerektiriyor...bu günkü iþlem hacmine baktýðýmýzda iþlem hacmi þu anda 4 milyon tl civarýdýr..gün sonunda aþaðý yukarý 4,5 -5 milyon civarý olur...böylece cuma günkü çýkýþý hazm eder...ardýndan da tekrardan güçlenir...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
ayný insanlarýn yazý karakteri gibi , günlük mumlarda kiþiyi yansýtýyoraþaðýda saðlýklý tahta yapýcýnýn yönettiði 2 tahta örneði sunuyorum ,, 160 günlük grafiktir ,, Egeen ve Klmsn nefis enerji yayýyor , çünkü dürüst , akýllýca dantel gibi iþliyor , aldatma , kývýrma yok ,,
Egeen
Klmsn
ne kadar güzeller demi ,, çünkü tahta yapýcý pozitif enerji verip , pozitif enerji topluyor buda grafiðe yansýyýp pýrýl pýrýl yapýyor ,, durum bu , resmi büyütüp günlük mumlarýn istikrarlý açýlýþ ve kapanýþlarýna bakýnýz ....
alttaki ise nursuz Traktörün nursuz tahta yapýcýnýn grafiði , kapkara pþt
![]()
Son düzenleme : Ýzmir; 17-06-2019 saat: 19:53.
Yer Ýmleri