ttrak usd.jpg
yukarýda ttrak USD bazlý haftalýk grafiktir. TTRAK 2013 senedinden beri grafikte görüldüðü gibi yukarýdaki ve alttaki kýrmýzý çizgiler arasýnda hareket etmiþ. USD bazlý haftalýk grafikte 9 günlük EMA 21 günlük EMA yý yukarý kestiðinde ve MACD da bunu teyit ettiðinde (diðer indikatörlerden de teyit alýnabilir ben net görülmesi açýsýndan sadece MACD koydum) hisse yukarýdaki üst banda doðru hareket etmiþ(üstteki paralel kýrmýzý çizgi). nisan ayý ortalarýnda 9 günlük EMA 21 günlük EMAyý gene yukarý kesti ve MACD daha önce al vermiþti USD bazlý haftalýk grafikte. Bilanco sonrasý biraz bocaladý ama gene 21 günlük EMA olan 21.57 USD nin altýnda kapanýþ yapmadý. Umarým daha önceki kesiþmelerdeki gibi hisse gene üst banda doðru hareket eder. bu teknik analizin temel anlamda da desteklenmesi lazým... umarým yurtdýþý ve yurtiçi satýþlar iyi giderde tekniði destekelr. bu arada citibank ocak baþýndan beri baya mal toplamýþ. yabancýnýn mal almasý gayet olumlu ilerleyen dönemler için.
gene saçmalýyorum al sat tut trade et yok açýða sat tavsiyesi falan filan deðildir.
beklentiye bakarsan ne çooook.....görüntüye bakarsan ne b....k
endeks 96 oldu...hacý
Dün hissede para griþi ,bu gün hissede para giriþi....ama yön eksi......o kadar sýkýyorki...hep abidik gubudik...bakýyorsun teb mart dan bu yana alan satanda 100 bin üzerinde satmýþ...genel takasa bakýyorsun teb alýþ ta görünüyor....yani ne üdiðü belirsiz...organize iþler......akýl sýr ermiyor...bindik bi alamete bakalým nire....ben inandým bekliyorum...bakalým ne olacak....bistte temettü verimliliði en iyi olan parmakla sayýlacak kadar az þirketlerden bir tanesi.....umarým bir gün hak ettiði yere varacaktýr.
Yer Ýmleri