48-50 lira arasýna geldik ve ilk hedefe ulaþýldý sayýlýr. Buralarda biraz kar satýþý yiyip oyalanacak ve kýþ aylarýný 50 lira civarlarýnda geçirecek. Þubat ayýyla birlikte hareket baþlayacak ve temettü açýklamasýyla mayýs sonu 75-80 lirasýna arasýna gelecektir bence. YTD
Sanýrým imkb deki en iðrenç kaðýt bu kaðný. Borsa geldi 110 bine, bu 15 gündür +3 bile yapmadý.
Çok doðru demiþsin o kadar iðrenç bi hisseki borsa kan aðlarken 6 ayda yüzde 80 prim yapmýþ þimdi kar satýþý yapýlýyor düzeltme bitince yoluna devam eder YTD
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
þirket yýllardýr kar edip hiç bir zaman zarar etmemiþtir , 2017 eylülde 82 tl , dir , suni aþaðý alýnýp ...(!) bugün 47 tl de fiyatý ,,, dolayýsýyla , hissenin fiyatý artmadýðý gibi hala % - 45 düþüþtedir ,,,,
traktörde hisse fiyatýný belirleyen , tahtasýný yöneten þrfsz hayvanlarýn özelliði þu , tahtada sahte teknik çizip yükselmediði halde yükselmiþ izlenimi veriyor .. bi gün 47.12 kapatýp yarýndasý gün 47.16 kapatýyor ,,,
onun için imkb nin en iðrenç ve rezil kaðýdýdýr ,, oyunu kuralýna göre oynamayýp , dürüst olmadýðý içindir , Türk Borsasýnda her hisse bu þekilde þrfszce yönetilmez !!!
ayrýca traktörün baþýndaki gt.keltoþun 2020 de temettü verip vermiyeceði belli deðil ,,,
yani dereyi görmeden paçayý sývamayalým ,,,
TTRAK - 20.11.2019 - Aylýk grafiktir
![]()
iþin fýtratý bu ,kimileri 70-80 den alýrken .kimileri de 25 den aldý....alttan alanlar için kazanç neredyse %100....onlar için iyi..ben bu hisseye 2014 de çok inandýðým için 70 ler de girdim,..o zamandan bu zamana geçen zamana mý yanarsýn,ettiðin zarara mý..ne yapalým yapcak bir þey yok deyip beklemeye devam
Bu traktördeki baský nedir böyle yaw, böyle biþey görmedim. yok mu bu hissede eski ve tecrübeli olan. Þimdi biri bana erbos sorsa bütün hücrelerini anlatýrým, ama bu hisseyi çok bilmem.
Yer Ýmleri