Sektör Açýklamalarý – Otomotiv & Traktör
Güçlü yurtiçi araç talebi sayesinde sektör oyuncularýnýn artan maliyetlerini yurtiçi satýþ fiyatlarýna yansýtmalarýnda sýkýntý yaþayacaklarýný
düþünmüyoruz. Ýhracat anlaþmalarý maliyet+mark-up bazlý olduðundan ihracat kar marjlarýnýn düþen KKO’ýndan olumsuz etkileneceðini
düþünmüyoruz. Devletin üç aylýk süre boyunca kýsa dönem çalýþma desteðinin ise 2Ç20 marjlara olumlu katkýsý olacaktýr.
Traktör Sektörü: Pandemi döneminde artan gýda fiyatlarýnýn yurtiçi hububat üretiminde artýþa neden olmasý bekleniyor. TMO’nun
hasat öncesi dönemde yüksek alým fiyatý açýklamasý ekim alanlarýnda artýþ için destekleyici bir unsur olarak öne çýkýyor. Zayýf baz yýlý
etkisine ek olarak, artan üretim ve fiyatlar neticesinde çiftçilerin gelirlerinde beklenen artýþ, borçlanma oranlarýndaki düþüþ, petrol
fiyatlarýndaki gerileme ve tarým sektörüne devlet desteklerinin devamý 2020’de yurtiçi traktör talebindeki artýþ beklentimiz için
destekleyici unsurlar olarak öne çýkýyor Pandemi nedeniyle Ziraat Bankasý ve Tarým Kredi Kooperatiflerine olan kredi ödemelerinde 6 ay
ötelemeye iliþkin hükümet kararýnýn ve Ziraat Bankasý’nýn yerli üretim traktör alýmlarý için Ocak ayýnda açýkladýðý sübvansiyonlu %4.5
faiz oranýnýn yurtiçi traktör satýþlarýný olumlu etkileyeceðini düþünüyoruz. Ocak ayýnda devletin 2020 bütçesinden 22 milyar TL tarým
desteði açýkladýðýný hatýrlatmak isteriz. Tarýmsal üretimde önemli girdi kalemlerinden olan ve maliyeti döviz bazlý olan mazot ve gübre
için ise destekler 2020’de yýllýk bazda %30 ve %59 arttýrýldý. Tüm bu olumlu geliþmeler ýþýðýnda 2020 ve 2021 yýllarýnda yýllýk %20’þer
büyüme ile sýraýsyla 31 bin ve 37 bin adet yurtiçi traktör pazar büyüklüðü öngörüyoruz. Haziran ayý iç pazar satýþ rakamlarýnýn
beklentimizin üzerinde gelmesi durumunda tahminlerimizi yukarý revize edebiliriz. Hükümetin Ekim ayý olarak önceden açýkladýðý 50-
100 beygir traktörler için Tier 4 motor geçiþ takviminin ötelenebileceðini düþünüyoruz. Pandemi nedeniyle düþen KKO nedeniyle ithal
edilen bazý önemli üretim parçalarýnýn tedariðinde yaþanabilecek sýkýntýlar 2020 için en önemli aþaðý yönlü riski oluþturuyor.
TL bazlý risksiz getiri oraný tahminlerimizde aþaðý yönlü revizyon (€ bazlý tahminlerde deðiþiklik yok), otomotiv iç pazar tahminlerimizde
yukarý yönlü revizyon, yurtdýþý benzer þirket çarpanlarýndaki güncelleme ve ÝNA deðerlemelerimizin üç ay ileri taþýnmasý hedef
fiyatlarýmýzdaki yukarý yönlü revizyonlarýn ana nedenleri olarak önce çýkýyor.
Beklentimizden daha kötü Türkiye ve Avrupa otomotiv (traktör) pazarý, hammadde fiyatlarýndaki artýþ, borçlanma oranlarýndaki artýþ ve
€ karþýsýnda TL’nin deðer kaybý tahminlerimiz ve tavsiyelerimiz için en önemli risk unsurlarý olarak öne çýkýyor.
TOASO.IS ve TTRAK.IS hem cazip getiri potansiyelleri hem de iç pazardaki rekabet üstünlükleri nedeniyle otomotiv sektör takip
listemizde en çok önerdiðimiz hisslelerdir.
Isyatirim...
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer Ýmleri