Feray007 teþekkürler
Feray007 teþekkürler
yaklaþýk 4 senedir bu hissedeyim sanýrým 2. kez tavan olduðunu gördüm 3 sn kadar da olsa helal sana ama tutunamadý vesselam
Aynen öyle oldu tavanda duramadýk ama çok deðiþik fiyatlamalar görebiliriz zaten aracý kurumlar birçoðu hedef fiyatlaŕýný revize etti. Zaten bu sermaye bu kâr olmasý gereken yerleri bizlerde tahmin ediyoruz piyasa buna gereken cevabý zaman içerisinde verecektir.
Benim ayrýca dikkatimi çeken taraf ise þu bilgiye istinaden " Þirket yýlýn son çeyreðinde 200 ile 240 milyon TL arasýnda yatýrým harcamasý öngörüyor. Özellikle iç pazarda gerçekleþen kuvvetli talep sebebiyle Ýþletme Sermaye si ve Stoklar çok düþük seviyelerde Üretimin artmasý sebebiyle ticari borçlarda artýþ var ve nakit alýþlar daha çok tercih ediliyor. " ( Ýntegral yatýrým )
Burdan ben kendimce þöyle bir beklenti düþünüyorum Þirket Sermaye Artýþýna gidebilir.
Kiþisel düþüncelerim kimseyi baðlamaz .
ttrak'ýn günlük grafiðinde bollinger bands hissedeki yükseliþe paralel olarak yukarý yönlü olarak açýlmaktadýr.
beþ yýllýk dolar bazýnda hissenin gördüðü yüksek deðerler ise þöyledir.
2016 yýlýnda 20.8701 dolar olarak en yüksek deðeri gören ttrak iç satýþlardaki yükseliþi de arkasýna alarak yeni hedef deðerlere doðru yola çýkacaktýr.
gönderdiðim üretim ve satýþ rakamlarý ile ilgili tabloda dikkat çeken satýþ rakamlarýndaki durumu kýsaca belirtmeye çalýþayým.
2020 on aylýk satýþ (26.370) rakamýyla 2019 yýlýnýn 12 aylýk satýþ (25.998) rakamlarý geçilmiþ durumdadýr.
yýlýn son iki ayýnda yapýlacak satýþlar ile geçen yýlýn satýþ rakamý yüksek bir oranla egale edilmiþ olacaktýr.
Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.
Yer Ýmleri