Büyük ihtimal bedelsiz gibi biþey çýkabilir bu yükseliþin altýndan
Çanak üstüne bir çanak boyu daha koymasýna raðmen gidiyor..
Bol kazançlar
Büyük ihtimal bedelsiz gibi biþey çýkabilir bu yükseliþin altýndan
Çanak üstüne bir çanak boyu daha koymasýna raðmen gidiyor..
Bol kazançlar
1 haftadýr tümosan ile birlikte gittiler en sonunda bizen 2.5 kat fazla lota sahip tmsan tavan oldu bizimki þu ahir ömrümüzde 4 seneden beri bekliyoruz bizlere 1 tavan gösteremdi yazýklar olsun
Yükseliþin nedeninin ekim ve kasým aylarý satýþ adetleri olduðunu sanýyorum. 2 aylýk veriler son çeyrek karýnýn 3. çeyrekten çok daha fazla olacaðýný gösteriyor. Artýþýn nedeni bu olabilir.
3. çeyrekte 9.038 adet satýlýrken Ekim ve Kasým ayý satýþý 8.519 adet. Aralýk ayýnda da 4.000 adet satýlacaðýný varsayarsak son çeyrekte 12.519 adet satýþa ulaþýlýr ki bu da 3. çeyreðe göre adet bazýnda % 38, 5 artýþ demektir. Bu müthiþ bir artýþ. 3. çeyrekte 200 milyon TL kar elde ettiðimize göre 4. çeyrek karýnýn 275 milyon TL cývarýnda gelmesi mümkündür. Yýl toplamýnda da 635 milyon TL kara tekabül eder.
Bu kar rakamý hangi fiyata tekabül eder bilemem. Ona piyasa dinamikleri karar verir. Fakat geçen yýla göre % 467 kar artýþý bu ölçekte bir þirket için muazzam bir artýþ. Üstelik pandemi ortamýna raðmen.
Özetle, kardaki artýþýn önceden fiyatlanmaya baþladýðý kanaatindeyim. Ttrak'ý geç buldum ve bir ay önce zirveye yakýn yerden aldým. En isabetli tercihlerimden biri olduðunu düþünüyorum.
Sitenin bu sessizliðinde fazla yazdým sanýrým. Sessizliði bozmayayým. Doðru gemi doðru sefer, bunu bilelim yeter.
Saygýlar,
Koç gibi yola devam
Tavan istemezük beþ beþ yarým tavan iyidir
Birileri malý götürdü.166 dan 153 e.Aradaki marja bak.Tam 13 lira.
O iyi insanlar o güzel atlarýna binip gittiler...
Yer Ýmleri