Hocam buna þaþýrmam tabii hatta en az sizin kadar beni de mutlu eder. Ancak 3. ç 199 m olan kar bahsettiðiniz satýþ oranlarýyla ayný orantýda kar geise 280 m. eder o da yýllýklandýrmada 640 yapar ve 4. çeyrekte ertelenmiþ vergi ödemelerini düþtüðümde 260 gibi buldum ben ve 620 m. hesapladým tabiki bu sadece tahmin inþallah 668m olur þirket kazanýr ve biz kazanýrýz. Benim asýl söylemek istediðim 260 m bile gelse güzel sonuçlara ortaya çýkarabilir. Bir de denilen oranlarda gelirse (inþallah öyle olur) muhteþem olur Bol kazançlar
Spek nasýl becerdiyse 4 gündür artýda giden endeksde kaðýdý yerinden kýpýrdatmadý pazartesi ise endeks %2 eksi görmüþken %5 e kadar kaðýdý aþaðýya çekti vallahi helal olsun kuruþ yedirmeyeceðim diye yemin etmiþ þerro
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Son düzenleme : orca1001; 25-12-2020 saat: 15:14.
Ýþte bu iþ yabancý topluyor ama istediði malý alamadý durumuna düþerse yandýk yeminle. Adamlar kozalý kaç yýl oldu 70-80 bandýnda baskýlaya baskýlaya hemde altýn tarihi rekorlarýný kýrarken topla topla bitiremediler heder ettiler milleti.
Bunda da mübarek 4 gündür endeks artýda be kardeþim insafýnýz kurusun be arkadaþ anladýk iþlem hacmi düþük o öyle bu böylede fiyat 166 gördüðü anda kudurmuþ köpek gibi satýþ yiyor tahta aþaðý gelince de in cin top oynuyor.
Ýlginç bakalým nereye kadar tutabilecekler þurda yýlda bitti ufak ufak 4.çeyrek bilanço fiyatlamalarý da gelecek yakýnda hayýrlýsý.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
arkadaþlar aklýmda deli deli sorular geliyor acaba diyorum þirketle ilgili olumsuz bir haber var da hisse bu durumlarda en son ky duyar çünkü bu haberleri
sayýn istinyeli nacizane biraz araþtýrma yaptým f/k nasýl hesaplanýr diye buna göre ((toplam hisse adeti x mevcut hisse fiyatý) / net kar þeklinde) buna göre (53.369.000 x 160)/430.000.000(2019 yýlý net kar)=19,85
2020 yýlý içinse eðer beklentiler doðrultusunda 668 milyon net kar gelirse ve fiyatý halen 160 tl lerde seyrederse 12,78 e düþer yani f/k nýn düþmesi pek tabi hisse sahibi olarak bizlerde isteriz ama fiyatý biranda 250 tl lere taþýmaz olsa olsa pozitif etki yapar.
Son düzenleme : orca1001; 26-12-2020 saat: 10:21.
Yer Ýmleri