Bunun sebebini yukarýda yazmýþtým. Maalesef analistler sadece rakamlar üzerinden gidiyor, keþke þirkete bir telefon açýp sebebini bizler gibi öðrenseler. Ama yapmýyorlar, neden acaba???
Size zahmet ak yatýrýmda bu notu paylaþan þahsa sebebini de sorar mýsýnýz? Bakalým ne cevap verecek. Ben yarýn sorduracaðým vakit bulursam. Öðrenelim bakalým derdi neymiþ. Sene sonu notundan 1 puan kýracaðým analist arkadaþýn
Þubat ayý rakamlarýný görünce "aaa pardon" diyecekler mi, tabii ki demeyecekler![]()
Teþekkürler Türk traktör 650 civarlarý dip dersek teknik o zaman bitmiþ okeye döner durumda. aylar önce gördüðü zirvesi 1057 bugün kapanýþ 842 bugün beðendim kapanýþý zirvesine %25 yükseliþ bence iyi oran risk almaya deðer tabi asýl olan aylardýr geçemediði zirvesini geçerse iþte o zaman çok farklý olur.Ayrýca tüm olumsuzluklarýn hisse fiyatýnda olduðunu düþünüyorum XU100 de düþüþ olsa bile türk traktörde düþüþün sýnýrlý olacaðýný düþünüyorum ytd.
Yýllarca traktörde hurda teþviki konuþuldu durdu. Ama hiç yapýlmadý. 25 yaþ yýllardýr deðiþmiyor, sanýrým yine hurda konusu olmayacak. Zaten maksimum üretim yapýlýyor, çok fazla yukarý marj yok yeni yatýrým gelmedikçe. Önümüzdeki 2 yýl içinde kapasite artýrýmýna yönelik yatýrým beklentim var. Bu gerçekleþirse baþka bir kanalýn içine gireriz. Bu sadece benim beklentim elbette, YTD.
Mevcut kapasite ile gidecek olursak dolar bazýnda karlýlýk çok deðiþmez. Muazzam bir fiyat çýkýþý beklemiyorum, 1000-1200 bandý normaldir bu koþullarda. Oralara gelmesi de kolay olmayacaktýr. Bu marj için bu fiyatlardan alýnýr mý, orasýný yatýrýmcýsý bilir, ben bilmem![]()
Traktör kapasite artýrýmý gerekirse yapar zaten Koç.Benim asýl istediðim þu anda CNH den ithal edip kendi üretmeden sattýðý araçlar varsa onlarý üretmesi
Yer Ýmleri