Sonra BIM'e girdim.
Bir ekmek, 1 litre yagsiz Dost sut, 1.5kg Dost marka yine tava yogurdu ve 4 tane 5 litrelik Hamidiye suyuna 21 TL verdim.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Burgan müþteri hizmetlerini aradým , dijitalde verdiðiniz oranlar doðru mu diye
Çaðrý merkezindeki bayan oranlarýmýz burgan.com.tr üzerindekilerdir diyor diðerini kabul etmiyor
O oranlarda 24 kusürlü oranlar , ama dedim dijital hesapta % 27,50 yazýyor
Ne dese iyi ; sayfayý kopyalamýþlardýr belki diyor .. þaka gibi![]()
Umarým dediðin gibi olur ,nakit kraldýr diyoruz ancak dolarmý ,euromu ,tl mi yoksa altýnmý alacaz þaþýrdýk kaldýk ..
Hisse senedi zaten ayrý bir tez konusu yatýrým için ..
Bekliyoruzda neyi bekliyoruz ? Krizin detinleþmesinimi yoksa ekonomin toplanmasýmý? Ýþimiz zor neticede ...
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Diproyals özür dilerim, hata sende deðilmiþ. Burganbank'ýn þuursuzluðundan kaynaklý bir yanlýþ anlaþýlma var anlaþýlan. Büyük ihtimal 27.5 oran eskiden kalma orandýr ya da yanlýþ konmuþ oran diye düþünüyorum. Web sitesinin iki farklý yerinde farklý oranlar mevcut. Hesap makinesindeki oranlar ise 24 lü oranlar. Eðer 27.5 oran verecekse burgan digital kýsa sürede bayaðý para toplar.
Bankanýn bu tür bir yanlýþlýðý yapmasý hayatýn olaðan akýþýna aykýrý. Büyük ihtimalle sosyal bir deney olarak test ettiler. Zira 250k olan limit te 0-1mTL arasýna çekilmiþ. Yani yapýlan basit bir yanlýþ yazým deðil. Bir þeyler denemiþe benziyorlar.
Bir daha olmamasý dileðiyle.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer Ýmleri