Ne diyelim o zaman asgari ücreti 1000 lira yapalým.Yeni mezun üniversite mezunlarý da 2000 lirayla iþe baþlasýn,çin misali ucuz iþgücü falan 25 yýla kalkýnýrýz ,az biþi diþimizi sýkarýz olur biter.)))))))))) Þaka þaka,zaten demin yazdým ,iþler 5 yýl mokoko bu iþlerin çaresi yok,gemisini kurtaran kaptan, kurtaramayan homeless.Zamanýnda küçük amerika olacaðýz diye slogan varmýþ,sanýrým menderesin demokrat partisinin sloganý,al iþte olduk gitti
)))))
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Istanbul'da organize sanayi bölgesinin yakýnlarýna gözümün önünde 2 otobüs dolusu Afgan indirdiler. Suriyeliler dahi telaþlandý. Zira 1500TL'ye çalýþan Suriyeli yerine Afgan 800-1000TL ücrete çalýþmayý kabul edebiliyor. Türkiye'de 3.5-4 milyon Suriyeli var. Kaç Afgan'ýn sýnýrdan giriþine izin verildi henüz bilmiyoruz.
Olaya bir de buradan bakmak gerekli. 1500TL ücrete çalýþmayý kabul eden Suriyeli için sigorta ve ek prim yükümlülüðü de yok. Yani iþverenin cebinden 1500TL çýkýyor. Halbuki asgari ücretli eleman istihdam etse cebinden çýkacak tüm vergiler dahil giydirilmiþ ücret minimum 4000TL.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
E dudu hocam sana baþka forumda dedik bu borsa keleðe gelecek diye.Beni felaket tellallýðý yapýyorsun diye forumdan attýlar.Sen o zaman az az toplamaya devam edin þu kaðýt þöyle bu kaðýt böyle diye gençlere yorumlar yaptýn.Ya bu hakem arkadaþýmýzýn da haklý olduðu konular olabilir diye beni savunmadýn forumda.Belki ahým tutmuþtur)))))))Þaka þaka ben de tamamen çýkamadým borsadan güneþ sigortadan da baya dayak yedim valla.Hastalýk iþte ne yapacaksýn ,bir nevi kumar baðýmlýlýðý gibi bir þey bu borsa.
Yer Ýmleri