teb aradý, 23.5 marifetli eski müþterilerine de vermeye baþlamýþ
teb aradý, 23.5 marifetli eski müþterilerine de vermeye baþlamýþ
Bende Dudu gibilere (gariban ve/veya asgari ücretli düþmaný)"salma salýnmasýný" talep ve temenni ediyorum...
Böylelikle hem gelir adaleti saðlanýr,hemde enflasyonla mücadele edilmiþ olunur...
Hemen "PÝS KOMÝNÝST" diye çemkirmeyin,Fransa gibi geliþmiþ ülkelerde Zenginlik Vergisi altýnda salma salýyorlar
Ahanda aþaðýda...
"Fransa'da ülkenin en üst mahkemesi, Cumhurbaþkaný François Hollande'ýn ana politikalarýndan olan yüksek gelirli kiþilere %75 oranýnda vergi uygulanmasýný onayladý."
DÝP BÝLGÝ;Salma salmak;Genellikle köylerde iþlerin görülmesi için ihtiyar heyetinin kararýyla her evden para toplamak.
(Yani bir nevi ek vergi...)
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Hangi dönemde gördük DEFALARCA Dudu bey ? Bana stokculuk , ikamecilik dönemleri dýþýnda talepten kaynaklanan bir yüksek enflasyon dönemi gösterebilir misiniz ? ÜFE gelmiþ 33% 'e bunun sebebi geçen hafta artan asgari ücret midir ? Hani diyorum gaddarlar mý acaba? Deðiller çünkü saðda solda çocuðuna pantolon alamayan baba haberlerini okuyup aðlayanlar sonra gelip buraya asgari ücret artýþý enflasyonu kemikleþtirir diyorlar . Öbürü de gelmiþ ÝMF ' nin sevilmemesinin nedeni kemer sýkma politikasýdýr diyor . PES be kardeþim . Burada kendi aranýzda top çevirmekten , danýþýklý dalkavukluk etmekten körelmiþsiniz .
Asgari ucretin, kira vergi ve diger ucret artislarinin gecmis degil gelecek, hedeflenen enflasyon oranina gore yapilmasi gerektigini savunuyorum..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Sabah yazarý Dilek Güngör, "Sabancýlar maaile Malta vatandaþý oldu. Malta Resmi Gazetesi’ndeki bilgilere göre, 2 çocuðuyla Suzan Sabancý Dinçer, 2 çocuðu ve eþiyle Çiðdem Sabancý Bilen ile Þevket Sabancý’nýn torunlarý listede" dedi.
Dilek Güngör, 'MaltaSA' baþlýðýyla yayýmlanan yazýsýnda "Malta her yýlýn sonunda Resmi Gazetesi'nde ülkeden vatandaþlýk alanlarýn listesini yayýmlýyor. 2018'in son günü de bu deðiþmedi. Malta'da her yýl belli sayýda yabancý yatýrýmcýya vatandaþlýk verilmesini saðlayan ve tam ismi Citizenship by Investment (Yatýrým ile Vatandaþlýk) olan programa girenlerin isimleri açýklandý" aktarýmýnda bulundu.
https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...URL_shortening
Populist politikalardan biktim.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer Ýmleri