Ben þahsen zaten önümüzdeki sene ocak þubat gibi 4.80 leri göreceðimizi sanýyorum, bu durumda bazý tl mevduatlar dolara dönecek, buda bankalarýn tl mevduat doygunluðunu dengeleyecek ve þuanda averaj %24 kabul edebileceðim faizlerin %20-21 bandýna çekileceðini düþünüyorum, nisanda hissedilmeye baþlayacak mart sonuna doðru ise ayný aðustos 2018e benziyen inanýlmaz sýkýþýk bir piyasa ortamý tekrar dönecek. yani söylemem oki mevduattaki en önemli artýþlarý sanýyorum ki mayýs sonu-haziran-temmuz-aðustos-eylül-ekim ve kasýmda göreceðiz.
ben bu aralýk ocak ve þubatý vakýfbank arý hesapta geçirmeyi düþünüyorum, sonrasýna ise bakacaðýz, meblað biraz büyük, her bankaya 100 þeklinde bölüyüm limit altýnda kalsýn desem banka kalmayabilir öyle söyleyim, devlet yine para basar öder banka batar iþleri teknik olarak biraz hikayede bakacaz artýk.
Türkiye de malesef öyle eskisi gibi para bolluðu bitti, Türkiye bu süreçte bu krizden çýkmanýn yolunu size komik gelecek fakat bilhassa devlet destekli tarým ve fason üretim yapan sanayici ile bulacak. Zaten elinde baþka imkanýda yok. Köyünüz varsa ve þehre yakýnsa burasý önemli;þimdiden sulak arazi veya mandýra arazisi toplamaya baþlayacaðým.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.





Yer Ýmleri