Yedim ,yemezmiyim ..
Zararýn neresinden dönersen kardýr
Dolar alsaydým 4 lerden 5 den bozardým birdaha alýrmýydým almazdým ama dolar fýrsatý kaçtý .ancak önümüzde %25 mevduat faizi var .
Holding sahibi yýlda yüzde 25 kazanamýyor .Kimi görsem keþke arsamý iþyerimi satýp nakde geçseydim diyor.
O yüzden elinde nakit olan -KRALDIR -
deðerini bilin
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
tl mevduatçýsý aslýnda dolar altýn yatýrýmýna her zaman soðuk bakardý ancak yaþananlar insanlarý buraya mecburen itti ! sorunsuz tatmin edici kira getiren mülk bulsam ve her sene yüzde 10 garanti prim koysa ve istediðim zaman en geç 1 ay içerisinde nakde dönebileceðini bilsem 1 dakika durmam baðlarým parayý ! ancak her yerde yeni bir baðdat caddesi yaratma çabasý maalesef iþin cýlkýný çýkardý
Benimde niyetim iyi kira getiren yeni geliþmekte olan bir semtden maðaza dükkan almak ama þu an fiyatlar þu mevduat ortamýna göre yüksek .Kelepir bulursam ancak alýrým .2019 u bir görelim ne olacak ..Acele etmemek lazým mevduat kadar getiren hiç birþey þu anda yok riski sýfýr olarak .
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Salý günü tl vadem doluyor, kafamda sorular, günlüðe geçip bir süre dolarý takip edip biraz daha düþerse orayamý geçsem, Mevduatta kalýp þöyle bir 185 gün daha stopajsýz fýrsatýnýmý deðerlendirsem. Þu an en yakýn olduðum iki seçenek bunlar. Muhtemelen benzer kararsýzlýk durumlarýný pek çoðumuz yaþýyordur.
Yer Ýmleri