[QUOTE=ressam;2847466] Bunu ironi yapmak için mi yazdýnýz? Bilemiyorum ama Berk Doðanýn hakkýný yememek adýna, dolarýn 4 ay önce 4,85 olduðu bilgisini tekraren buraya býrakýyorum. Müteakiben, yazýnýzý "2 ay önce" diye, tashih ettikten sonra "burasý çok önemli" rahip etkisi mi, damat etkisi mi? diye sorup çekiliyorum...Saygýlar...
Beyefendi adamsan , gerektiðinde ceketi çýkarýp kavgaya hazýr deelsen , yumruðunu masaya vuramýyorsan , aðzýn saðlam laf yapmýyorsa , saðda solda adamýn yoksa , kiracý baþa beladýr..
hele sen beyefendi kiracý yukarýda bahsettiðim türden ise hapý yuttuðunun resmidir..hey ay iþkence olmaya baþlar..yatýrdý yatýrmadý.
bilerek oynamaya baþlarlar özellikle geç yatýrýr faizde çalýþtýrýr..seni dener..ses etmezsen hiç yatýrmaz..
uyarýrýrsýn walla unuttum der..
yine yatýrmaz..3 gün sonra bi daha uyarýrsýn..abi tamam ya canýmýzý mý alacan der..
bi süre sonra önünden geçemezsin dükkanýn.malýnla rezil olursun..
geçen bi inþaat kentsel dönüþüm cart curt ofisinin önünden geçtim..içindeki haydutlara pardon adamlara þöyle bi baktým da
ödemiyorum lan kirayý derse ne yaparým dedim kendi kendime..
kriz ortamýnda kiracý...
aman diyorum.
14 Kasým Çarþamba 15:05 ÝBB BAÞKANI UYSAL: ÝSTANBUL'DA SU FÝYATLARINDA YÜZDE 15 ÝNDÝRÝM KARARI ALDIK - HT
enflasyon sepetinde var mý ?
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Taze oranlar
550 k tl için 181 gün yüzde 3 stopajlý
vakýf 23.25
yapýkredý 24.60
HALK 22
Yer Ýmleri