Enflasyon ile mücadeledeki amaç enflasyon farkýný düþük ödemek. Gevþek maliye politikasý kaçýnýlmaz. Þu anki yaprak kýpýrdmayan piyasa ile seçime girmek intihar demek. Canlanma için bunu yapmak zorundalar. Ya bir kriz çýkartýlýp ihale baþka ülkelere çýkarýlacak ya da merkezi devreye sokup faiz ile dolar baskýlanacak.
Yazýlarým yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðildir
Son düzenleme : karamizah; 17-11-2018 saat: 01:27.
Yazýlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir...
hocam gevþek maliye politikasý ile dolarý azdýrýyorsun iþte. Belki gökten dolar yagarsa olabilir.
Benim tahminim..Eylül ayýnda uygulamya konulan gizli imf programýna göre, yabancýlar þubat mart gibi dolar muslugunu secim içim biraz acýcak. Sonra tekrar kemer sýkmaya devam 2019 sonuna kadar.
Gizli anlaþmanýn böyle olduðunu düþünüyorum.
Dear my brother nice too see you here .it is strange that we speak eng instead of turkish [emoji56]
Ý advice you the fons .But you should first test them www.tefas.gov.tr
There is a huge fons but you must decide which is good or not .as i understand you prefer dolar than you have also chance to find inst. like these .
From my side i dont believe to money managers in the bank .You have to ask and search the best .
Good luck brother [emoji112][emoji109]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
valla arkadaþlar kusura bakmayýn ama adam haklý. Tekfen de 3 yýl bekleyebilen parasýný 5-6 katýna çýkardý hala tutuyorsa tabi 100 TL yi 500 TL ye çýkarmak için %25 bileþikten kaç sene beklememiz gerekir sizin hesaba göre. Ayrýca geçen senelerde istemeye istemeye ne var ne yok satýyorum dediðini de hatýrlýyorum topikte vardýr sanýrým.
Sizlerin de çok deðerli bilgi ve deneyimleri olabilir ama bunlarý Kentuf gibi ustalarý yýpratma amaçlý kullanmazsanýz daha iyi olacaðý düþüncesindeyim
Bence kendin getirisine bakarak yapma derim .Bir kaç bankadan bu iþden anlayan insanlardan tavsiye al .
Getirisi yüksek fonlar genellikle riskli olabilir .Buna özellikle dikkat et.
Mevduat bu açýdan daha garantili þu dönem için .
Risk alýrým sorun deðil diyorsan Öst yani özel sektör tahvil fonlarý cazip gibi bana göre .
Altýn fonu ,dövize dayalý fonlar uzun vade için iyi olabilir .
Az risk olsun dersen karma fonlar var ama bence yinede þu anda tl mevduat daha mantýklý en azýndan dolartl 5 olana kadar .
Umarým yardýmcý olabilmiþimdir kardesim ..saygýlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri