Halk kendi kaderini cizer...Batýda da tonla gereksiz adam baþa geciyor, ama eninde sonunda içindeki cýbanlarý atýyorlar...Bu iþler tepeden inmeyle olmuyor, tabandan baþlýyor ve cok uzun yýllar alýyor..Adamlar 1 bin yýl önce magna carta ile baþlamýþ iþte...Sonra klise kapýsýna martin luther baba civi cakmýþ...Atatürk tepeden getirmiþ, resmen hediye etmiþ..Bunlar þans..Ama bir ümidim var..Internet aydýnlýnmayý hýzlandýrabilir.
Dolar 5.20 yi görmüþ ..
Burdan hem fx hem viopdan millet long yani alým yaptýðýný kabul edersek bu piyasa yapýcý spekler ne yapar eder pariteyi stoplarýn patlayacaðý seviye olan 4.80 civarýna çekerler..
Þu an gidiþat bu yönde ..
Aralýk sonuna kadar piyasalar ralli yapar ise borsada 100 bini aþar ise 4.80ler hiçde zor deðil .
Kýsaca tl mevduata biraz daha devam eden kazanýr ...
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Benim iki teze göre hareket etme düþüncem var .
Ya secime kadar hersey iyi olacak ..Dolar 5-5,50 bandýnda gidip gelecek borsa yukarý 100 bin üstü olup mevduat 19-20 seyredecek yada ;
Secime 1 ay kala tansiyonu yükseltip biz kazanamazsak erken seçime gider sonrada kaos olur diye dolarý 6 lara yakýn seviye ve borsa 80 bin mevduat 27-28 ler yapacaklar ..
Çoðu iþadamý biliyorum adam baþka parti ancak sýrf istikrar düzen bozulmasýn diye iktidara oy veriyor ..
Bence para basma deðilde esas soru imf ne zaman gelecek ..
Gelmeme ihtimali 2019 da çok az ama petrol fiyatlarý böyle giderse belki imfsiz çýkýþ olur ..
Ýþimiz zor yani 2019 da
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
https://www.sozcu.com.tr/2018/yazarl...n-2763801/amp/
Betonculari kurtarma operasyonu .
Yer Ýmleri