Ari hesap stopaji yükseltmiss.. her gun 2tl keserlerdi... dün den itibaren 6tl kesiyolarrr..parama göree
Ari hesap stopaji yükseltmiss.. her gun 2tl keserlerdi... dün den itibaren 6tl kesiyolarrr..parama göree
24den aldigim faiz otomatikmen 21-22ye düstuu
+++++++++
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dünyada yeniden parasal geniþleme olacaksa dediðiniz senaryo gerçekleþebilir fed hala sýký duruyor bilanço daraltmaya devam ediyor pek çok geliþmekte olan ülke merkez bankalarý faiz artýrýyor fed in biraz duracaðým demesi sadece yeni büyük kur þoklarýný durdurur ve bizdeki faizlerin daha da yukarý gitmesine engel olur gürül gürül sýcak para akmasý lazým dediðinizin olmasý için
Ucuz bir sey size pahaliya gelir.alman atasozu.
Eski evde oturulmaz.sagliksizdir.hasta olursunuz.
Hayat standardiniz yuksek olmali.
Eðitim iþi ise zor konu.
Kalabalik siniflarda egitim olmaz.ayrica ogretilen konular dedemden kalma.degismesi gerekir.yazilim .robotik.gibi...para kazandiracak seyler öðretilmeli.
Fed ve Ecb piyasadan parayý çekmek zorundalar. Þartlar uygun olur olmaz, mecburlar. Yoksa parasal sistem yýkýlýr. O paralara tekrar deðer kazandýrmak zorundalar. An gelir ne yapsalar enflasyonu durdurmazlar; para dediklerine güven olmaz.
uzun zamandýr güncel güzel yorumlar okumuyordum burada . bir yorum la da ben destek atayým .
FED faiz artýþýný kaçta tutar bilinmez ama piyasadan çektiði likitide ile sýkýlaþtýrmayý ,faiz artýþý kadar saðlamasa da yapýyor.
ayrýca dolar kendi iç dinamikleri ile deðer kazanmasa da diðer para birimlerinin dolara karþý zayýflýðý, dolarý yine cazip kýlacaktýr.
bir durgunluk olacaksa bu Amerika dýþýndaki ülkelerde daha fazla hissedilecek. ben bundan sonra trumpýn kalan 2 yýllýk zamanda nasýl aksiyon alacaðýna odaklanacaðým.
temsilciler meclisindeki dengeyi kaybetmesi ile acaba ýlýmlý bir politikamý izlemek zorunda kalacak yada giderken tüm dengeleri alt üst mü edecek. FED þu anda trumpýn oyun planýna uyuyor gibi.
dün akþamki ÇÝN ile ABD görüþmelerde 1 ocaktan sonra vergilerin %10 an %25 e arttýrmasý konusu 90 gün boyunca ertelenmiþ.
Yer Ýmleri