Sayýn dudu, aklýma izlanda geldi birde, tabi ülkeden dolayý epey maliyetli kýsmý var
blue lagun
www.bluelagoon.com
15 inden baþlayarak 25 ine kadar bilanço düzeltme hareketinde min. 200 puan bankalarýn bonkör olmasýný bekliyorum.
O dönemde bir de dolar 5,50 lere doðru kafasýný kaldýrýrsa bu fark 400-500 puana da çýkabilir.
Tabii bir de marta çok yaklaþýlmýþ olduðundan yabancýnýn pozisyon almasý da dolarý ve faize etki yapabilir.
Ki baz etkisinden dolayý enf.da 1. çeyrek pek iç açýcý olmayacak.
Benim tercihim, vadeyi bu bilanço dönemine denk gelecek þekilde ayarladýðýmýzdan dolarýn min. seviyesinde olmasý.
Zira yüzde 50 lik bir pozisyon açmak istiyorum seçim geçene kadar.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Rxpu guzel aciklamis. Ecb halen negatif faiz uyguladigi icin euro da faiz oranlari dusuktur. Burada mesela 3 yillik vadeli de yuzde 1.5 faiz veriyorlar.
Bir de bazilari dolar artiyor ama euro ve diger paralar niye artiyor diyor. Bunun nedeni de pariteler. Euronun degerini belirleyen sey eurusd paritesidir. Kimse euro almasa da eurtry yukselebilir satmasa da eurtry dusebilir.
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bahçeliye bu kadar muhtaç olan hökümet bu ekonomik kriz altýnda girilen seçime ait anket sonuçlarýnýn içi açýcý olmadýðýný görüyor olmalý.
Dýþta pek umut kalmayýnca geziyi tozlu raflardan indiriyorlar.
Elini fazla belli ediyor bana göre.
Muhalefet hayati bir hata yapmazsa hükemetin iþi bu kez zor gibi.
Seçim sonuçlarý bu minvalde çýkarsa dolar baþýný tekrar kaldýrabilir.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Yer Ýmleri