Bu sabah olana ve oluþ biçimine þaþýrdýk mý ? Ben þaþýrmadým...
Bu sabah olana ve oluþ biçimine þaþýrdýk mý ? Ben þaþýrmadým...
https://investor.vanguard.com/etf/pr...erformance/vti
Burada baska etfler hakkinda da bilgi var..
Vanguard bu konuda en iyilerinden.
Tr'den alabilmek icin Isbank, Akbank, Finansbank gibi bir yerli araci kurumda yurtdisi alim satim hesabi actirmaniz lazim.
Ben Finans'da acacagim sanirim, once dolarlari ucuz ucuz biriktirmem lazim ama, bu etfleri dolarla veriyollar zira
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
13 Aralýk Perþembe 08:31 ANKARA VALÝSÝ VASÝP ÞAHÝN: TREN KAZASINDA 4 KÝÞÝ ÖLDÜ, 43 KÝÞÝ YARALANDI -HT
13 Aralýk Perþembe 07:39 ANKARADA YÜKSEK HIZLI TREN KAZASI MEYDANA GELDÝ, ÇOK SAYIDA YARALI VAR -HT
Yandaþlara ray döþeme iþi verilirse olacaðý bu.yandaþ kazansýn yeter.Bunlar için insan hayatýnýn zerre deðeri yok.
tcdd tamamen çökmüþ durumda.yoneticisini görevden almak lazým.
1-tcdd tekrar yapýlandýrmak gerekir sýfýrdan.
2-japonya demiryollarýnda ileridir.oradan destek alýnmalý.veya tum sistemleri burada uygulanmalý.
3-þapkayý onune kotmalý yonetenler .çünkü artýk kazalar artýþ trendinde.
Ekonomik verilerin iþaret ettiði kriz ve stagflasyon (yüksek enflasyon ortamýnda durgunluk) büyük kayýplar yaratýrken, Türkiye'nin 60 milyar dolarlýk kurtuluþ reçetesi için seçim sonrasýnda IMF'in kapýsýný çalmasý bekleniyor. Ekonomi yazarý Uður Gürses, Türkiye'nin bir ekonomik kriz içinde olduðuna ve ekonominin yerel seçimlere kadar idare edileceðine dikkat çekerken, Seçim sonrasýnda muhtemelen IMF'e gidilecek. Bu 10-20 milyarla çözülecek bir durum deðil. Bu 50-60 milyar dolarlýk bir fon gerektiriyor. Uluslararasý Para Fonu (IMF) ile ya da IMF'siz bir program gerekecek. IMF'yi istemesek bile büyük fon yaratabilecek tek yer IMF dedi.
Antalya'da yapmýþlar yahu toplantýyý
bu aynen Katar Havalimanýný su basmýþ da yeni istanbul havalimanýný su baþmýþ diye gösterdiler ya ona benzemiþ.
yanlýþa yanlýþ doðruya doðru demek lazým. insanlarý kandýrmak doðru deðildir.
bu sabahki tren kazasý mesela yanlýþtý, suçlularý yargýlanmalý, japonya demiþler sonuna kadar katýlýyorum, gitsinler yardým alsýnlar, öðrensinler..
bu arada vefat eden sayýsý 7 ye yükseldi
syg,
Yer Ýmleri