Daha önce bir iki kere çektim vade ve faiz bozulmadan.Yatýrýlan mevduatýn belli bir kýsmýna kadar çekim yapýlabiliyor ama bu tümüyle bankaya kalmýþ istemese bu hakkýnýzý kullandýrmayabilir.Dün mevduatýmýn olduðu bankayla görüþtüm örneðin içinden belli bir miktar çekip hisse alacaktým MT vadeden önce artýk çekim yapýlamýyor dedi bankaya baðlý biraz..
3-4 yýl önce 25 lere çýkan halkbank 2 yýl önce 7 lere indiðinde birçok kiþi nasýl ucuz olduðunu ballandýra ballandýra anlatýyordu.
Biz 10 dan aldýðýmý 3 yýllýk esaretten sonra 13 ten zararsýz duruma geçtiðim an satýp faize koþmuþtum.
Þimdi param 13 den en az 17-18 olmuþtur.
1 milyon lot 10,22 den aldým, þu kadar ucuz diye millete halkbank aldýranlar piyasadan kayboldu. þimdi 9-10 Tl den alým yapanlar 2 yýldýr kahroluyor. Zira dolar bazýnda maliyetleri 15 leri çoktan geçti.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
13 Aralýk Perþembe 13:30 BOTAÞ'TAN GAZ SANTRALLERÝNE ÝNDÝRÝM: 1 OCAK SONRASI 31 MARTA KADAR BÝN M3 1550'DEN 1485 TL'YE DÜÞECEK-HT
Yer Ýmleri