https://www.erdogansanal.com/haberle...sinin-etkileri
Eski bir yazý ama genel olarak önemli tespitler var ! Asgari ücrete bilimsel olarak bakanlarýn ufkunu açabilir ideolojik olarak bakan için çare yok maalesef
https://www.erdogansanal.com/haberle...sinin-etkileri
Eski bir yazý ama genel olarak önemli tespitler var ! Asgari ücrete bilimsel olarak bakanlarýn ufkunu açabilir ideolojik olarak bakan için çare yok maalesef
Hatanda ýsrar etme
Mevcut hali ile köylümüzden bir Norveç,bir Ýrlanda,bir Fransýz Köylüsü çýkaramazsýn....
Ayrýca "Medeniyetler þehirlere doðru geliþir..."
Senin dediðin doðru olsaydý aksi olurdu...
Köylere/köylünün ayaðýna medeniyet/aydýnlanma getirme projesi olan KÖY ENSTÝTÜLERÝ SAÐ POLÝTKACILARCA BALTALANMIÞ/YOK EDÝLMÝÞTÝR
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
ben ülkemdeki eðitim sisteminden ötürü þurda okudum burda okudum demeye tilt oluyorum, bunu söylemeden öncede þunu belirteyim ülke ortalamasýnýn iyi üstünde bir tahsilim var. Söylemek istediðimde þu ki ülkemizde (en azýndan son 15-20 yýldýr) okumak isteyenler biþey öðrenmek ve birþeyler baþarmak için deðil, oldukça pasifize bir biçimde hayatýný garanti altýna almak kisvesi altýnda ( bu cümleyede ayrý tilt olurum) amaçla okuyorlar. Dolayýsýyla bazý iþverenlik durumlarýmda çok üst düzey okumuþ yerlerdeki adamlar haricinde orta seviye okumuþ ve gözleri parýl parýl parlayan kardeþlerimiz benim için daha iyiler.
Yani bence odtude veya boðaziçinde okunmuþ olmasý benim için hiçbirþey ifade etmiyor, bunu samimi ve abartýsýz söylüyorum, çünkü okulda hiçbirþey ama hiçbirþey öðretilmiyor, helede sanayisi bütün zamanýný 3. sýnýf mal üreterek geçiren bir ülkede.
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Abi nasýl becerebiliyorsun bunu anlamýyorum?
Senin bu özelliðin keþke bende de olsaydý
Bu mana da gýptayla bakýyorum sana
Ne mi o?
1 cümle ile apartman gibi lafý sokuyorsun hemde espri ile yani tatlý tatlý acýtmadan....
Konudan,zamandan,baþlýktan münezzeh olmak üzere....
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Yer Ýmleri