Ticaretden kazanç saðlayan kesime karþý niye alerjin var? Genelleme yapýyorsun farkýndamýsýn ..Kendi ufak çevrendeki olan biteni tüm dünyaya mal ediyorsun .
Ýphone maliyeti 3 birim ama adam satýyor 15 birime .Mahalledeki konfeksiyoncuya,pideciye eczacýya laf çakýyorsun ama iphone satýnca oluyor deðilmi ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
iphone kullanmadým..(alanlarý da eleþtirdik...bu yüzden çok kadýnla papaz olmuþumdur)
hala 2010 model nokia aptal telefon sahibiyim..
sosyal medyam yok..asla olmadý..
allerjim var çünkü onlarýn ödemedikleri vergiler bana biniyo
allerjim var çünkü onlarýn buhar ettikleri kredileri devlet bana yýkýyor
allerjim var çünkü onlar DAHAFAZLA!! kazansýn diye faizi düþük tutup dolarý patlatýp bana yýkýyorlar maliyeti
allerjim var çünkü asla ama asla burunlarýndan kýl aldýrmýyorlar..
allerjim var çünkü kendileri büyük iþ adamý , erbabý TRUMP sýradan vatandaþý keriz böcek yerine koyuyorlar.
allerjim var çünkü sosyal bozulmanýn , dejenerasyonun hadsizliðin , eþitsizliðin yozlaþmanýn1 numaralý aktörleri ler.(uzun hikaye nasýl deme)
daha sayim mi..
benim çevremin boyutu hakkýnda bilgi sahibi olmadan da konuþma..
çok gördük WALLAAA ÝÞLER GEÇEN SENEDEN KÖTÜÜ diyip de hem karýsýnýn hem kendinin ciplerini deðiþtirivereni..
kredi ile wallllaaaa..
bugün içinde bulunduðumuz durum tamamen özel sektör ve onu sorgusuz sualsiz destekleyen hükümetin verdiði avanslarýn çektiði kýyaklarýn bir sonucu..
hala neden allerjin var diyor..
helal olsun..
mahelle pidesinin bakýþ açýsý ile koç un sabancýnýn þahenk in ülkerin bakýþ açýlarý farklý mý sanýyorsun..
para insanlarýn yüzde 90 ý üzerinde ayný etkiyi oluþturur merak etme.
sevmiyorsanýz okuyup geçersiniz. çok basit.
mesela ben de konu baþlýðý faiz oranlarýnýn olduðu bir forumda; tatil planlarýnýn, arabanýn ne kadar yaktýðýnýn, ne kadar mtv ödendiðinin vb kiþilerin özel hayatýna iliþkin yapýlan muhabbetleri sevmiyorum. ama napýyorum? serzeniþte bulunacaðýma okumadan geçmeyi biliyorum.
Þu Bloomberg e o kadar gýcýk kapýyorum ki:Çoðu zaman iktidarýn politikalarýný allayýp pulluyacak adamlarý bulup çýkarýyorlar ekrana
Kredi kartý borçlarýný Ziraat Bankasýnýn üstlenmesi "SOSYAL ADALETÝ" saðlýyormuþ...
Kerameti kendinen menkul, at hýrsýzý kýlýklý bir konuk öyle diyor
Ben size boþuna demiyorum bu ülkenin cahil sorunundan daha çok AYDIN SORUNU vardýr...diye...
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Yer Ýmleri