ABD'de bugün başlayacak olan ara seçimlerde aşağıdaki gibi bir sonuç çıkmasını bekliyorum:
1) Seçim sonrasında Senato'da Cumhuriyetçiler 54 e 46 çoğunluğa sahip olacak.
2) Seçim sonrasında Temsilciler Meclisi'nde Cumhuriyetçiler 221 e 214 çoğunluğa sahip olacak.
Hem Senatoda hem de Temsilciler Meclisinde Trump ve Partisi (Cumhuriyetçiler) çoğunluğu elde tutmaya devam edecek, kısaca kazanan Trump olacak.
Bunun etkisi ABD borsaları için pozitif olacaktır. Dünyadaki diğer borsalar yön için ABD'ye baktığına göre; TR de dahil olmak üzere diğer tüm borsalar için de bu durum olumlu olacaktır ve borsalar çıkış trendine girecektir. TH
14.19 ortalama maliyetle İSCTR aldım (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kağıt.
Allahtan portföyünün %50 si 15 kasım 2017 den bu yana 10.22 maliyetle halkb de olan biri diyo bunu
bir halt olacağı yok.
Dolar 3.70 lerden başlayan hareketi geri aldı. Eğer burada tutunamaz ise alt ho garanti olur 3.38 lerden başlayan hareketi geri alır. Altın anlık değeri 4.75. Günlük ufak ufak yükseldiği için olası aşağı gelme durumunda nerede buluşulur bilmek imkansız şimdiden.
![]()
Dolar Haftalık. İndikatör sonunda 0 altına indi.
![]()
MHP'li vekil: 300 dönüm buğday ektim asgari ücret kadar kazanamadım
Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, başlıktaki gibi dedi ve ekledi: Buğday zararına gidiyor... Artık üreticimiz, üretim yapacak durumda bile değildir.
http://m.patronlardunyasi.com/defaul...haberid=212476
Yer İmleri