Ýstanbula kar yaðmadý daha...Nerdeyse 10 derece altýna inmedi daha sýcaklýk...Geçen seneden pek farký yok...![]()
https://www.mgm.gov.tr/tahmin/il-ve-...&ilce=Ataþehir
Size ne kadar girdi doðalgaz faturasýOnu yazsana...
![]()
Geçen sene bu ay 200 tl idi bu ay 300 net girdi onlar öyle genislemislerki hýzlý tren girse hissetmezler. Maker gittim ayiptir söylemesi 1 kangal cumhuriyet sucuk700 gramlýk sütaþ dostluk taze kasar bi kalýp koyun peyniri yarým kiloluk sütaþ süzme peynir toplam 4 parca 108 tl verdim çýktým ya bu dillerin maaþlar çok yuksek yada sahiden tren girse hissetmeyecek kadar genislemisler
Hocam, çok iyi fikir.Madem borsacýlar gelip burada borsa reklamý yapýyorlar, ben de sizden aldýðým ilhamla, bir kama formasyonu görmeye çalýþtým. Eðer formasyon çalýþýrsa, eninde, sonunda 24 bin yanacak demektir.
Elyot'çu arkadaþ burada olsaydý, ona da sorardýk, acaba sonlanan diyagonale benziyor mu diye?
Kaynak: Tuncer Þengöz
![]()
Saðdan soldan Kanal Ýstanbul'a 1 Dolar borç verecek adam bulamamýþlar diye bozguncu söylentiler duyuyorum...
Aslýný bilen varsa haber versin de ona göre sevinelim veya üzülelim!
Bu ay içinde gelen/gelecek DOÐALGAZ faturalarýnýza bakýn da moraliniz düzelsin...![]()
Kendi kayýtlarýma baktým da:
Geçen yýl ayný döneme ait 392 metreküp doðalgaz karþýlýðý 480 TL ödemiþ iken bu yýl yeni gelen fatura 360 metreküp doðalgaz karþýlýðý 560 TL...
Orantýlarsak % 27 fiyat artýþý olmuþ...
Bence bu kur artýþýna göre gayet makul.
Yerel seçim sonrasý ne olacak göreceðiz.
çalýþýr hocam hemde kamalar çok iyi çalýþýr. bakýn 2008 krizinden öncede kama oluþmuþ,hem bukama daða uzun daha çok acýtýr demek istiyorum,fiziki sarý--yeþil hariç herþey çöp olabilir, hani o herþey çok yolunda diyen arkadaþlar varya kesin görevli onlar,þayet görevli olmasalar gönülden yazýyor olsalar verilen bukadar tepkiye mutlaka sert cevaplar verirler halbuki çok mülayimler görevleri icabý![]()
Yer Ýmleri