neredeeen nereyeee
2,69'luk euro/TL kurunu güncellemek için 15 Þubat'ý beklemek zorunda mýyýz?
Eczacýlar zam gelecek diye ilacý satmýyorlar
![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ne ezildin be birader euro 0.8 dedin
Fed politikadan donmez dedin
Kendi agzinla diosun ...yalpalamaya basladi diosun simdi
Dolar vatanina donecek dedin ki bu tam.bir kerizlikti
Bunlari sant zehirliyor is yatýrým da sant manukyan var ateþli fed ci.
Herseyi fed e baglar bloomberge cikip bunlari zehirliyor
Bunlarda baksan kiytirik bi universtenin iktisat maliye ogrencisi ya mezunlari
Sant dan bisey duyuyor bloomberge cikan otekinden bisey duyuyor twitcilerden etkileniyor burda analiz kascam diye ugrasiyor
Bak zavalli 3 ocak bist 87.300
Dow 22 binlerde
4 ocak powell dansozluk yapiyor
Bist 99 a geliyor dow 25 e
Ana tartisma su..
Ben fed borsayi hep kurtardi kurtarir dedim
Bu enki yok fed bagimsiz kendi planini uygular.
Bu kapak daha tarif edilmez
Bunu cok defa yapti fed onlarca kez
Mart 2017 de yapti bist 120 ye gitti 2013 eylul de yapti bist bankalar tavan oldu bir gunde 2015 de yapti.
Bu kapak cikmaz ugrasma bosuna çýrpýnma iddialastik ama ben kaybettim diceksin bu kdr basit
Sen bana kizma git bloombergcilere kiz neden bizi magdur ettiniz adamin biri cikti bizi.duman etti
Hani fed bildigini okurdu dolar vatanýna donecekti de
Twiter da var hepsi gir onlara sitem et![]()
@19 Eyl 2013 · ... (FED)'nýn aylýk 85 milyar dolarlýk tahvil alýmýna devam edeceðinin açýklanmasý piyasalarý coþturdu
@fed beklenildiði gibi yeni tur niceliksel gevþemeye (QE3) gitme kararý almasý, küresel piyasalarý son dönemlerin rekor seviyelerine yükseltti
13 Eylül 2012
@20 Eyl 2007 · FED'le piyasalar coþtu þampiyon ÝMKB oldu
@20 Haz 2014 · Yellen piyasalarý uçurdu ... güven duyduðunu ve uzun vadeli faiz beklentisini indirmesi piyasalarý coþturdu
@15 Kas 2013 · ABD'de piyasalarýn merakla beklediði Janet Yellen'in konuþmasý ... devam edeceðinin açýklanmasý piyasalarý çoþturdu
@Deyim yerinde ise Powell’in açýklamalarýna kilitlenen piyasalar beklenen açýklamanýn gelmesinin ardýndan rahat bir nefes aldý. Borsa Ýstanbul 100 Endeksi %2,10 ‘luk artýþla 91.629,55 puandan kapandý
@4 Kas 2010 · Borsa Fed ile coþtu, dolar çöktü
@25 Agu 2017 ABD Merkez Bankasý (Fed) Baþkaný Janet Yellen'ýn yaptýðý konuþmada para politikasýna deðinmemesine karþýn dolarýn diðer para birimleri karþýsýndaki düþüþünü hýzlandýrdýðýný kaydetti.
Dolar/TL'nin son 8 ayýn en düþük seviyesini gördü
@12 Tem 2017 · Yellen sonrasý dolar sert düþtü,
@10 Tem 2018 Fed Baþkaný Jerome Powell, piyasa için en iyi yolun faiz oranýný kademeli yükseltmek olduðunu söyledi. Bu açýklamayla dolar TL karþýsýnda düþüþünü hýzlandýrdý, borsa yükseldi
@ 4 Oca 2019 Powell faiz Fed'in artýrýmlarýna ara verilebileceðini iþaret etti borsalar costu
Cikmaz bu kapaklar bana degil bloombergcilere kiz
Bu kdr olaya ki sunlari 5.dakikada cikardim arastirsam.bunun gibi 50 tane borsaya fed destegi olan konusma bulurum
Bunlara ragmen hala fed piyasaya bakmaz bildiðini uygular demek en hafif tabirle kerizliktir![]()
Kare kod nedeniyle ilaçlarýn yeri belli olduðundan eczanelerin stok yapmasý mümkün deðil diye biliyorum.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben deðilim
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Bahsettiðim gibi,nasýl olup zarar ettiði muallak.Ancak þu da var ki, özellikle teknoloji alanýnda yeni bir teknoloji çýktýðýnda,eskisinin yok olmasý doðal.Eskiden 50 milyar ederken þimdi 2 milyar etmemesi anlaþýlabilir bir durum. Uydulardan saðlanacak hizmet bu kuruluþlarýn sonu olacak ve mecburen bu hizmeti ithal etmek zorunda kalacaðýz. Deðerindeyken satýlýp bunun yerine teknolojiye yatýrým yapýlsaydý bu ithalata bir nebze mecbur kalmayabilirdik. Malum olduðu üzere teknolojiyi kendimiz üretmek gibi bir vizyonumuz yok,bu teknolojiyi üretecek insanlara deðer vermek zaten hiç yok, bu durumda ithalattan baþka seçenek de yok.
Piyasaya ilaç vermeyen ilaç firmalarý mahallemizdeki eczacýlarýn stok yaptýðýný düþünmüyorum.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben deðilim
Yer Ýmleri