5,50 yi tutturan föþ dolar seçimden önce 7 'yi görür demiþ.. (01:12)
5,50 yi tutturan föþ dolar seçimden önce 7 'yi görür demiþ.. (01:12)
Son düzenleme : shorts; 16-11-2018 saat: 13:16.
https://ugurses.net/2018/11/16/bu-fi...rmus-muydunuz/"iki bankanýn attýðý “düþüðün düþüðü” faiz teklifi ile ortalama belirlenmiþ oldu; bununla da “ben ortalamadan almak istiyorum” diyen 900 milyon TL’lik alýcýnýn faizi belirlendi.
900 milyon TL’lik alýcýnýn faizini 78 milyon TL’lik alýþ yapan iki banka belirledi.
Buna “dibe çekme” dense yeridir.
Hazine böylece bu ihalede ortalamadan teklif atanlara ve gelecekte teklif atacaklara þaþýrtýcý bir “tokat” atmýþ oldu.
Sonraki ihalelerde, Hazine’nin ihtiyacý olduðunda ki olacak; kaçýnma nedeniyle daha yüksek bir bedel Hazine’ye mal olacak."
Bu "Ortalama" kazýðýný yiyen alýcýya bir daha ayný numarayý çekmek çok zor olur...
Harbiden sterlin yamulmuþ...Acep sterline bizim bankalar kaç faiz veriyor?
Fýtch: Türk bankalarýnýn 3. çeyrek bilançolarý düþen varlýk kalitesini teyit etti -bn
bence bu FÖÞ pek biþey bilmiyor altýn içinde olumsuz konuþmuþ bende ona diyorumki heyyyy FÖÞ yanýlýyorsun bu iþi bilmiyorsun, bilmediðini kabul et, altýnda ilk hedef 1 400 dedik sonra az aþaðý sonrasý 1 500 ve tekrar 1 350 ye dönüþ ondan sonrasý zaten yeni zirveler heyyyyy, ya nedense bütün yorumcular altýndan bi cacýk olmaz diyorlar, bi tek benmi biliyorum yükseleceðini, pardon bide sayýn HAKEM vardý galiba.
Yer Ýmleri