2001 yýlýnda 8 cent olan gram altýn 10yýl sonunda 60 cent olmuþ, þimdide 10 yýlda 40 centten 2.5 dolara pekala gidebilir, bu düþüncem sadece bir temenni deðildir, ama doðru ama yanlýþ bir analiz ürünüdür
Sn býgmaster okuduðum pek çok kaynak global finansal kaosun tarihini 2020 2025 olarak gösteriyor.O zamana kadar ak koyun kara koyun belli olacak,dünyada pek çok þey deðiþecek,o zamanki bakýþýmýz elbet deðiþecek , bir karar arifesinde olacaðýz gene.Allah saðlýk verirse sn bigmaster o tarihte gene konuþur tartýþýrýz ,elbet görüþler deðiþebilir,finansal iþlerde dogma olmaz)))))))
FED faiz artýþlarýna devam ettikçe ve reel faiz verildikçe altýn savaþ, kaos gibi belirsizlikler hariç deðil prim, yavaþ yavaþ güç kaybeder. Bunun için FED faizlerini ve ABD enflasyonunu ve bu kapsamda enflasyon üzerinde önemli rolü olan pettrol fiyatlarýný yakýndan izlemeye devam.
inþallah hocam belkide bu tartýþmayý bir çay eþliðinde yaparýz, hocam dünyanýn geleceðinden siyasi geliþmelerden neyin nasýl etkileceðini bilmem o kadarda kapasitem yok zaten, siz hernekadar teknik analize grafiklere inanmasanýzda, benimde kendimce anladýðým yanlýzca grafikler var, gerçi bunlarýn harmanlanmasýna güzel sonuçlar doðurur
Yer Ýmleri