-
http://m.t24.com.tr/haber/mahfi-egil...-olacak,787727
Bak bak bir hayin daha dolar 7.5 olur deyo. Imf diyo 10.2 tl diyormuş 1 dolar için. Nasıl nir ekonomist. İnşallah maşallah yok. Sabır yok. Hep rakamlar...
-
Tüm bu zamlardan sonra dolarda yükseliş kaçınılmaz.
-
-

Originally Posted by
MKELES
eğilmezede yakında soruşturma başlatırlar.
iktidara yakın siteninde maşallahı var iyi zemin hazırlıyor !
-

Originally Posted by
slymngs
mahfi eğilmez: Defalarca söyledim, tekrar söylüyorum ben son 2 yıldır kur tahmini yapmıyorum. Bir toplantıda örnek olarak verdiğim Dolar kuru düzeyini tahminim gibi yorumlanması yanlıştır. Kur tahminim yoktur.
-

Originally Posted by
kızılyıldız
sn shorts.
öyle yozlaşmışız ki istanbuda su da % 15 indirim yapılıyor, ötv uzatılıyor
bütün tv ler altyazı geçiyor, haber yapılıyor
ama bu köprü otobanlar hakkında en ufak yazı yok resmi kanallardan.
millet geçiş yaptığında fişin fotosunu çekip atıyor
o şekilde öğreniyoruz.
devlet neyden gelir kazanıyorsa yani şerefiye geliyorsa o yoldan yürümeye devam ediyor.
köprü zamları
imar barışı
bedelli askerlik
yaptığı ufak göz boyamalık indirimler seçim içim tuzak. enflasyon mücade uzatılması vs.
ama hangi gider kalemi kendisi için zarar , onu devam ettirmiyor. mevduat stopajı.
oyları alana kadar herşey. ülkemiz keriz tarlası (sözüm meclisten dışarı) şemsiye açıldı ama nereden çıkacak.
nisan ayını çok merak ediyorum.
-
Dostlar bir arkadaş cuma günü de ziraat b. gece ucuza dolar satacakmış diyor haberiniz olsun
-
dolarda yeni bir aralığa taşınıyoruz 5,31 seviyesi 15 gündür kırılamıyordu saatlikte kırdık 1 saat sonra da bu seviye üzerinde kalırsak 4 saatlikte de kırmış olacağız ve artık eskisi gibi 5,38 kalesine göz dikeceğiz
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri