-
https://www.youtube.com/watch?v=yolOZwdmc7E
Civelek açıklamış Rusya'nın niye Euro stokladığını. Aynısını biz de yapmışız. Bu aralar Amerika ile aralar limoni olabilir diyor.
-

Originally Posted by
ressam
Teknoloji ve bilişim ile arası iyi olanlara danışmak istiyorum. Beni gün içinde 2 defa 0232 9001879 numaralı hat arıyor , tam açtığımda kapanıyor. Bu numara normal gelmedi bana, tecrübe veya bilgisi olan var mı ?
bence açmayın bir daha riskli iş doalndırcı olabilir ankresörden aranıyorsan dert anlatmak zorunda olabilirsin
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
MedwiG
Deutsche Bank: Türk Lirası dünyanın en ucuz para birimi
Deutsche’nin Türkiyedeki personeli çaktırmadan zam istyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben değilim
-

Originally Posted by
ressam
Teknoloji ve bilişim ile arası iyi olanlara danışmak istiyorum. Beni gün içinde 2 defa 0232 9001879 numaralı hat arıyor , tam açtığımda kapanıyor. Bu numara normal gelmedi bana, tecrübe veya bilgisi olan var mı ?
http://www.milliyet.com.tr/bu-numara...undem-1930780/
-

Originally Posted by
bigmaster
s&p500 endeksi 2 300 dönüp 2 600 kadar tepki çıkışı yapar diye düşünüyorum, esas düşüş ondan sonra başlayacaktır, hesaplar buna göre yapılsın

xxxxxxxxxx
-
Merkez Viop’da tabiiki yine her vadede tek basına satıcı .. Bakalım seçim dönemindeyiz bu sefer bu pozisyonlardan karlı çıkabilecek mi?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Enflasyon beklentisi düşüyor.. Cari açık azalıyor..dolar beklentısi en fazla 6.18 civarı... Burda dolar yüzünden ocaklar sönüyor dıyen geri zekalı şerefli..bütün yazdığın hakaret dolu yazıtların 10 misli sana iade...
-
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri