Dolar böyle girip çýktýðýnda ülke bu hale geldi. Ya orada veya daha yukarý gitseydi durum ne olurdu. rxpu þimdi katsayý hesaplayabilir mi?![]()
Dolar böyle girip çýktýðýnda ülke bu hale geldi. Ya orada veya daha yukarý gitseydi durum ne olurdu. rxpu þimdi katsayý hesaplayabilir mi?![]()
yukarýda bir arkadaþ güzel tespitte bulunmuþ. iþbankasý muhabbetinin þu anda körüklenmesi saflarý sýkýlaþtýrmak için polemik yaratma çabasýdýr. atlamamak gerekir.. en azýndan seçime kadar.
kurede yarin yukselis goruyorum. hayirlisi.
BU mesajdý sanýrým veya daha önceki hatýrlamýyorum ancak bu sayfaya 2018 baþýndan bu zaman EN doðru %5 yanýlma payý olan GRAÝFKLERÝ ekledim...
HEP benimle kafa bulmak isteyenler CÝDDÝYETÝ sarsýcý yazýlar yzanlar oldu ancak KAÇ kez DOLARI euro yu DOÐRU tahmin ettim bi AÇIN bakýn..
2018 de DOLAR 10 lira dediler ÝMKANSIZ dedim...
TEKNÝK gitmeli DEDÝm...5,25 TRY üzeri BOÞ dedim...7,21 TRY dedim mi? %100 tuttu mu?
inanmayanlar YAZDIKLARIMI açýp BAKSIN grafiklerim HALEN MEVCUT..
Neyse þimdi EN son paylaþtýðým grafiklerin halen Arkasýndayým...
öðrencilerim ARALIK ayýnda FULl hisseye girmiþtiler...þuan FULLL dövize giriyorlar..
bakýn ne yazdým aralýkta BORSANIN toplamýýn ederinin %10 u kadar AÇIÐA satýþ varsa admlar elinize vermek için SÝZÝ ters yapacaklar demedim mi? DOLAR bazlý grafikler PAYLAÞMADIM MI??
BAKIN YAZDIKLARIMIN FORUMU:
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=31025
son paylaþtýðým GRAFÝK:
##
####
bakýn DOLAR için konuþuyorum tekrar 5,11 try altý imkansýz..olur mu evet olabilir..yazdýklarýmý okuyun..forumda..
olursa en kötü KAÇ olabilir? 4,85 TRY ..ve %0,01 ihtimal ile de OLSA..4,63try belki ANLIK ...BELKÝ saniyelik...BELKÝ
PÝYASANIN açýldýðý GECE saat 1 de gösterirler ama gösterebilirler ...bizim MEEDYA ise ...DÜÞTÜ derler..
unutmayýn...AKIL tutunmasý yaþýyoruz...
kimse KARDEÞÝM 17 yýldýr dolar neden yükselmedi DEMÝYOR neden yükseldi BEN MERSO alacaktým para biriktirdiydimi VAY yandým diyor..
aklýný diyorum böyle insanlarýn...
BAKIN
PRC de yani CHINA da...
VATAna ihanet in CEZASI "ÝDAMDIR"
ancak çin devleti vatandaþýna döviz taþýyýn der...çinli ler sokaktaki çinliler YUANdan çok dolar taþýr..
ALT tabaka aylýk 100 dolara çalýþanlar sadece yuan kullanýr..
kimse idam edilmiyor aksine BRAVO deniliyor...
ve 2 yýldýr daha önce baþka yerlerde DE yazdým..ÇÝN KARABORSADAN %10 pahalýya ALTIN topluoyr...
Fed/Kaplan: Faizler konusunda birkaç ay sabýrlý davranýlmalý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Pompalanan para finansal varlýk fiyatlarýný þiþirmiþ, ürün/hizmet fiyat artýþlarý görece çok zayýf kalmýþ.
![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri