https://marcfabersblog.blogspot.com/-Marc Faber: I need to buy more. So for me this is a very happy event. I dont like to buy gold at $1,900 like in 2011. I like to buy it here or lower.
-Gold Broker: Do you think it will break under $1,000 like some people say?
-Marc Faber: Look. The forecasting record of people is horrible, in particular, the forecasting record of the Federal Reserve. So, I dont know, maybe it will go below $1,000 but my sense is that it will not stay below $1,000.
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=32942
seçim anketimþz açýlmýþ
oylar gizlidir.
geneli deðil sadece hissenet forumunun eðilimini yansýtýr
yorum yapmayalým lütfen
bir halt olacaðý yok.
Antalya'da 2 lira olan domates Ýstanbul'da 7 lira diye kýzýyorlar.
Malýn Osman Gazi Köprüsünden geçtiðini unutuyorlar...![]()
Bu da twitter'den esintileme:
"Hocalar oyunuzu AKP'ye vermezseniz kör olursunuz diyorlar. Seçim sonrasý yarýmýz kör, diðer yarýmýz akýl özürlü tuhaf bir toplum olacaðýz anlaþýlan."![]()
Dün Hazine ve Maliye Bakanýmýz Sera Kredisi açýkladý...
Açýklanan kredi bir dönüm alan için 80,000 euro veya 500,000 TL idi.. Artýk öyle naylondan derme çatma sera olmayacak dedi... Düzgün, saðlam modern seralar olacak dedi...
Sýkýntý þu...
Sermayenin maliyeti...
500,000 TL si olan çiftçi köþedeki ING Bank a gitse yýllýk %25 faiz alýcak... 500,000*0,25=125,000 TL eder...
125,000/12=10,416 TL para kazanýr...
ÞÝmdi Anadolu da denilir ya... Zurnanýn ZIRT dediði yere...
Bir dönüm modern sera yapýcaz.. Bir dönümden öyle bir DOMATES, Patates yada soðan hasadý yapacaðýz ki;
Aylýk sermaye maliyeti olan 10,416 TL yi geçip üzerine kar edip ailemizi çoluk çocuðumuzu geçindirip, bu kredi taksitinide ödeyeceðiz...
Ve tüm bunlarý KG 1 TL den yada 2 TL den üretip sattýðýmýz soðan patates ile yapýcaz...
Ya ben matematikten anlamýyorum....
Ya da bunlarýn bildikleri baþka biþeyler var..
Sonuçta koskoca bakanlýkta uzman var, uzman yrd cýsý var, müfettiþ var onun yardýmcýsý var, þube müdürleri var, onlarýn yardýmcýlarý var, daire baþkanlarý var onlarýn yardýmcýlarý var, genel müdürleri var onlara yardým edenleri var, müsteþarý var ve onlarýn yardýmcýlarý var...
Var oðlu var...
Ben de bir yanlýþlýk var...
Ben en iyisi ODTÜ diplomamý yakayým...
Yer Ýmleri