Sýkýntý yok..
Lucescu alýr 3-5 milyon avro, Afrikadan Moka Cuca alýr 2 milyon USD, Hollanda dan Van Sok Den Ach So alýr 4 milyon USD... Sýkýntý yok...
Sonuçta Bankalar paralarýný veriyorlar...
Topçular Kulüplerden, Kulüpler Bankalar, Bankalar Hazine'den, Hazine Maliye'den, Maliye Vatandaþ'tan, Vatandaþ Memurdan, Memur hizmetliden, Hizmetli bahçývandan, bahçývan soföre.. Fazla mý gittim ne...
Yahu; önceleri bende kýzýyordum.. Toplumu eðitmek, cahil cüheleayý bilgi sahibi etmek, fikir irfan sahibi olsun diye 22 sene arazilerde, daðlarda, bayýrlarda, ovalarda, arazide çalýþ, didin, dur, anlat...
Yeter ki memleket muassýr medeniyetler seviyesine çýksýn diye...
Dedim ya bende deðiþtim.. Etrafta cahil gördüm mü? Evet devam et diyorum...
Ülke süper yahu... Ben nemalanýyorum artýk, üzülmüyorum, nasýl olsa milyonlarca s...r... var diyorum....
Arkadaþ memleket FAÝZ, USD, BANKA, kýskacýna girmiþ, dýþ mihraklar diyor...
Oysa, ben 2014 yýlýnda memlektin gidiþatýný görmüþ 3 adet gayrimenkulümü satýp likitte kalmýþtým..
Önceleri üzülüyordum, artýk üzülmüyorum...
3,38 TL den USD alýp 3,96 TL den satmýþtým.. USD 7,20 TL olduðu zaman 3 TL den VAKBN alýp 4,50 TL den satmýþtým...
ÞÝmdi USD ý çok ucuz bulýyorum.. Portföyümün %50 si 5,1650 den USD larýmý aldým....
Dedim ya önceleri bu volatil piyasa milleti daha da fakir ediyor diye inanýn bana üzülüyordum...
Dedim ya artýk üzülmüyorum...
Kalan %50 i de %21,50 günlük faizde.. Þýkýr þýkýr hergün parama para ekleniyor..
Caným sýkýldýkça da hergün 300-500 USD daha portföyüme ekliyorum..
Bu kafa bu memlekette olduðu sürece S...R sayýsý her geçen gün artacaktýr...
Bu faizler mi? Bence yemez.. Ýndirsinler USD direkt 6 TL....
Zaten %24 faizde 5,30 TL de zor tuttular...
Yazýk ya ....
MEMLEKETÝM MEMLEKETÝM..... Para kazanýyorum diyorum ama; bir avuç kendini bilmez altýnda MEMLEKETÝM MEMLEKETÝM...
Yer Ýmleri