Sayýn esselocan siz ayný zamanda iyi bir temel analizcisiniz...Çalýþmalarýnýzýn devamýný bekliyoruz... Çok faydalý oluyor ve þaþmýyor...
Adem bey de süper hisseler paylaþýyor...birden bir hisse söylüyor o gün içinde bilemedin bir hafta içinde tavana gidiyor... Süpersiniz inþallah faydalanan arkadaþlar oluyordur...
Devam inþallah...
Y.T.D.
Sayýn Eski-Prof hocam çok teþekkür ederim. Estaðfirullah, ben basit bir küçük yatýrýmcýyým. Borsa da yatýrým nasýl yapýlýr, çevremizden (dayýlarýmdan) yaþanmýþ tecrübeler, internetten, biraz da kendi araþtýrmalarýmýzdan elde ettiðimiz bilgileri DOÐRUdur diyerek/düþünerek paylaþýyorum.
Beþeriz þaþarýz, bazen yanlýþ da olabilir.Yatýrým için herkes kendi akýl süzgecinden geçirerek kendi kararlarýný kendisi vermeli diye düþünüyorum.
Adem bey de sizin gibi en gözde arkadaþýmýz/dostumuz saðolsun varolsun.
Kesinlikle son sözlerinize tamamen katýlýyorum...benim yazdýklarým ve söylediklerim sizin ve diðer arkadaþlarýn yazdýklar paylaþýmlarý sadece kendimizi baðlar...Hiç kimse bu paylaþýmlara güvenerek asla yatýrým yapmasýnlar...Herkesin yaptýðý eylem kendisini baðlar...Zaten en ufak bir ima bile görsem anýnda terk ederim burayý hiçbir þekilde sorumluluk kabul etmiyoruz...Zaten hiçbir zaman içinde de uçacak kaçacak gibi bir imada dahi bulunmadýk bulunmayýzda..
Ben yukarýda yazdýklarýmý kendi açýmdan yazmýþtým...
Yine söylüyorum Y.T.D.
Ýyi geceler hocam. Önümüzdeki aylarda potansiyel taþýyan sektörleri ve bu sektörlerde öncü þirketleri bulmamýz lazým.
Yer Ýmleri