Ýyi akþamlar Üstad.Geriye doðru baktým göremedim.Mümkünse Vakýfbanka bakabilirmisiniz.
Ýyi akþamlar Üstad.Geriye doðru baktým göremedim.Mümkünse Vakýfbanka bakabilirmisiniz.
YUNSA ; 4.90 kapanýþ yaptý...
DÝRENÇ ; 5.09 - 5.22 - 5.31 - 5.38...
DESTEK ; 4.89 - 4.56 - 4.30...
Öncelikle ; 4.89 üzerinde kalmasý önemli...Saðlam aþaðý kýrarsa destekler önemli olacak.. Özellikle 4.30 desteði...
4.89-90 üzerinde iþlem hacmininde artmasýyla tutunmasý yükseliþ trendini sürdürebilir...
Y.T.D.
VAKBN ; 4.69 kapattý...
Daha önce yaptýðým yorumda ; 4.10 kanal direncine dikkat çekmiþtim... Geçer desteklerse yeni bir yükseliþ trendi baþlar demiþtim... Öylede oldu...
DÝRENÇ ; 4.77 - 4.97 - 5.11- 5.22...
DESTEK ; 4.47 - 4.10...
Desteklerin ikiside önemli... Ýlk destek kýrýlýrsa ; yukarý eðilim azalýr...ikinci destek kýrýlýrsada tekrar bir alt kanala düþer...
Herzaman söylediðim gibi ENDEKSÝN dizginleri Bankalarýn elinde görünümü devam ediyor...
Endeksde de verdiðimiz 101500 desteði direniyor...nezaman kýracak gibi olsa Bankalara alýþ geliyor ve ortallýk yataya dönüveriyor...Saðlýklý yükseliþleri genele yayýldýðýnda gerçekleþtireceði aþikar...
VAKBN da bulunduðu kanal dirençleri normalde zorlu... Ama özellikle bu direnleri bir bir geçip,kanal direnci ; 5.22 saðlam geçilirse, tutulmaya devam edilebilir... Tenik olarak diðer bankalardan bir týk önde görünüyor...
5.22 geçilip desteklenirse hedef direnci ; 6.34 olur ve yapabilir...
Endeksle beraber takip...
Y.T.D.
hocam ek olarak müsade ederseniz
bakab
halkb
gerel
þimdiden teþekkürler
Allah razý olsun
deðerli hocam merhaba ,müsait olduðunuzda sayas bakabilirmisiniz tþk
KAREL ; 5.13 kapanýþ yapmýþ...
Daha önce yanýlmýyorsam 5.37 önemli direnci demiþtik... 5.40 görüldü...Þimdi ; 4.92 önemli desteði...buralara kadar gevþeme potansiyeli var... Ama kýrmasý ve altýnda kapatmasý iyi olmaz...kýrarsa bir alt kanala düþer... Tekrar izlememiz gereken direnç ; 5.37 - 4.66...
Y.T.D.
Yer Ýmleri