Orta ve uzun vadede ÇELÝK ÇOMAK hocamýn ongorulerini takip ediyorum. Sizlerede öneririm. ALKIM Afyon yatýrýmý var iki yýlda tamamlanýr. Yatýrým giderleri olacak ama devreye girdiðinde bilanço ya olumlu yansýr. Geçen aylarda yabancý alýmý vardý dikkatimi çekmiþti. Uzun vadede güzel þirket
arkadaþlar öncelikle herkese merhabalar. paylaþýmlarýnýzý severek okuyorum öncelikle bunu paylaþmak isterim. yaklaþýk 4 aydýr borsadayým. açýkçasý bu iþten þimdiye kadar neden aldýðýmý bilmediðim ''birko'' sayesinde ekmeðimi yedim.(bir tavsiye üzerine aldým diyelim) yaklaþýk 3 aydýr da çeþitli online eðitim ve buradaki paylaþýmlarý takip ederek kendimi geliþtirmeye çalýþýyorum. geçenlerde eski prof hocama cemaþý sormuþtum. þimdide elimdeki hisseleri paylaþmak ve öngörülerinizi öðrenmek istedim.
hisselerim ve maliyetlerim þu þekilde
çemaþ 2,15
karsn 2,98
ardyz 35,70
petun 25,80
uluun 10,95
yorum yapan herkese þimdiden teþekkürlergeceniz güzel olsun
Tolgahan kardeþim merhabalar hoþgeldin.Prof Hocamýn önderliðinde seviyeli saygýlý bir arkadaþlýk edindik(her nekadar birbirimizi hiç tanýmasakta) sanki küçük bir aile olduk.enazýndan ben öyle hissediyorum. Hocamýn Engin bilgisinden fayadalanmaya çalýþýyoruz.Destek Direnç noktalarýný ve Yorumlarýndaki o ince detaylarý görmen dileðiyle ...
Sayýn Prof ....Bu akþam ki çalýþmalarýma DESA takýldý. Lütfen bakabilirmisiniz ...tþk ederim asla YTD.
Ýyi geceler....
Yer Ýmleri