-
Yayla güzelleşiyor kesinlikle Y:T:D:
-

Originally Posted by
Adem13
Sayın hocam nerelerdesiniz Özletmeyin kendinizi...-

İş güç valla ancak gelebildim...
Bir Adem klasiği daha izledik...
Bir günde sıcak çorba...
-

Originally Posted by
esma
Hayırlı sabahlar dostlar.ardyz sabah açılışta sattık.çorba parası çıktı şükürler olsun .
36.90 dan döndü...
37.00 önemli direnç demiştik... Umarım 36.90 dan vermişsinizdir...
-
esselocan ayrı tebrik ederim... Kutpo söylediğiniz günden beri prim yapıyor verdiğiniz temel bilgiler doğrultusunda...
-

Originally Posted by
Eski_prof
esselocan ayrı tebrik ederim... Kutpo söylediğiniz günden beri prim yapıyor verdiğiniz temel bilgiler doğrultusunda...
Çok teşekkür ederim sayın hocam. Sağolun. Saygılar.
-

Originally Posted by
Eski_prof
KNFRT ; 15.32 tavan kapattı...
Zaten 14.37 sağlam geçilirse 16.03 yapabilir demiştik... Tavan yaptı şimdi önünde iki tane yukarıda da yazdığım 15.47 - 16.03 dirençleri var tavan etkisiyle kanal direncini de geçer desteklerse ; 16.21 - 17.05 - 17.68 kanal direnci takip edilecek... Yapar geçerse devamını yazarız...
Y.T.D.
Selamaleykum hocam konfrud direncleri gecerse yazariz demiştiniz gene tavan oldu bundan sonraki yorumunuzu bekliyorum şimdiden cevabiniz için teşekkürler
-

Originally Posted by
Eski_prof
KUTPO ; 34.20 kapanış...
4.68 seniyesinden 52.70 seviyesine...
Varmı temel bir sebep bilmiyorum siz biliyormusunuz...?
DİRENÇ ; 35.10 - 36.80 - 38.00 - 40.95 - 42.50...
DESTEK ; 33.65 - 32.60 - 31.20...
Devam ederse devam ederiz...
Y.T.D.

Originally Posted by
esselocan
Kutpo ceo su, hanımefendi pandemi yüzünden işgücünün etkilendiği, bunun yanında mevcut siparişler ile yurtdışı siparişleri yetiştirmede ve ayrıca lojistik/sevkiyatta sıkıntılardan bahsetmişti. Ancak kutpo nun bu kadar yükselmesini bazı grupların bu hisseyi taşıdığına ve ky yi mağdur ettiğine inanıyorum. Hali hazırda normalinde 27,5-28 civarından başlayan yükseliş hareketi normal bir şekilde 33 küsurlara geldi. Yaklaşık gelebildiği rakamlar 75-80 civarları yine aynı bölgeyi görmek isteyecektir. Pandemi azaldıkça endeks destekli önü açık diye düşünüyorum. Alana satana hayırlı olsun. Tamamen yatırım tavsiyesi değildir. Gözüm #usak ta, 2,61 üstü bakalım ne yapacak? Ytd.
Hedefe yaklaştı...
Varmı bir sebep demişiz..
Varmış...
Y.T.D.
-

Originally Posted by
AKIF ELBISTANLI
Selamaleykum hocam konfrud direncleri gecerse yazariz demiştiniz gene tavan oldu bundan sonraki yorumunuzu bekliyorum şimdiden cevabiniz için teşekkürler
Akşam bakalım...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri