-
Değerli hocam zamanınız olursa orta vade için beklentilerinden dolayı bu şirketlerden en çok beğendiğiniz 4 şirketi yazmanız mümkün mü?
EKGYO-VKGYO-HLGYO-ALGYO-OZKGY-CIMSA-AKCNS-DEVA-KOZAL-IPEKE-NATEN-ASUZU-CEMTS-PARSN-PAPIL-ARDYZ-FONET-AKSEN-USAK
Kesinlikle YTD:
Son düzenleme : esma; 31-01-2021 saat: 17:43.
-

Originally Posted by
esma
Değerli hocam zamanınız olursa orta vade için beklentilerinden dolayı bu şirketlerden en çok beğendiğiniz 4 şirketi yazmanız mümkün mü?
EKGYO-VKGYO-HLGYO-ALGYO-OZKGY-CIMSA-AKCNS-DEVA-KOZAL-IPEKE-NATEN-ASUZU-CEMTS-PARSN-PAPIL-ARDYZ-FONET-AKSEN-USAK
Kesinlikle YTD:
Aslında hepsinin hemen hemen bir hikayesi var...Ama önümü görmeden birşey söylemek zor...Siz zaten bu konuda ustasınız...Biraz izleyelim yorum yaparız inşallah... Ama anladığım kadarı ile siz hemen hisseleneceksiniz...Ozaman endeks yorumumda satır aralarında nelere dikkat edilmesi gerektiğini yazdım...
Şansın ve kazancın bol olsun...
Y.T.D.
-

Originally Posted by
Eski_prof
Aslında hepsinin hemen hemen bir hikayesi var...Ama önümü görmeden birşey söylemek zor...Siz zaten bu konuda ustasınız...Biraz izleyelim yorum yaparız inşallah... Ama anladığım kadarı ile siz hemen hisseleneceksiniz...Ozaman endeks yorumumda satır aralarında nelere dikkat edilmesi gerektiğini yazdım...
Şansın ve kazancın bol olsun...
Y.T.D.
İzliyelim yeni bir kara Murat ortaya çıktığında ki çıkacak ozaman bizde yola çıkarız. Ama daha yakından izlemek için mevcut durumlarıyla temel ve teknik olarak beğendiğiniz hisseleri merak ediyorum. Teşekkürler hocam. İyi geceler. ....
-

Originally Posted by
esma
Kesinlikle YTD:
Günaydın dostlar... Yazdıklarımızın bir çoğu roket olmuşlar maşaAllah.Ama biz olmadan gitmişler .
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri