sayfada üyeden çok ziyaretçi geziyor
bu varant sayfasýna grafikten teknik veriden anlayan saðlam biri lazým yoks a biz çala matara þansa takýlýp gidecez
sayfada üyeden çok ziyaretçi geziyor
bu varant sayfasýna grafikten teknik veriden anlayan saðlam biri lazým yoks a biz çala matara þansa takýlýp gidecez
....yorumlarým kendimi baðlar yatýrým tavsiyesi deðildir..olamaz..
Endexs 1000 puan yukseldiginde benim varant 3 kademe dusmesi gerekirken nasil 12 kademe dusuyor anlam veremedim 326 puanda 1 kademe degisiyorken
UZÝYE
endex x 30 130421 iken 0,60 kuruþ
endex þu an 131442 1000 puan deðiþmiþ varant duyarlýlýk 272 en baba 4 kademe yapar dolayýsýyla 0,56 olmasý gerekir þuan 0,48
.....
endex açýlýrken +1000 le açýlmýþ sanýrým
129512 cuma kapanýþý
vade farkýda koyunca 9 -10 kademe düþüyor hesaba göre
....yorumlarým kendimi baðlar yatýrým tavsiyesi deðildir..olamaz..
Geçenlerde Yine yazmýþtým... Ben 0.10 altýndaký ölü gibi olan varantlarda bi nevi fantazý arýyorum dýye... kardemýr ýn cuma gunku yukselýsýnde elýmde olan larý sonunda sattým ve yený hedefým olan EGICI.V varantýna 02 den yetýsemedým ama yýnede hafta boyunca denýcem 02(25,000-500 tl) den almayý ve mart ayýnda EKGYO ýcýn bý umudum var... fantastýk oluyo ama gerceklesýrse cok sevýndýrcek bený![]()
EKGYO trend ve fýbo.jpg
Bu arada EKGYO DA Fantazi arayýsýmýn sebebý trend ve FIBONACHI IMPULSE dan dolayý.... Cogunlukla býst30 da kullandýgým fýbonachý ýmpulse de donusler herzaman %161.8 den oldu ve %100 e kadar tepký verdý... Hernekadar Bist30 hýsselerý genel olarak yabancýlarýn elýnde olsada Bu fýbo ýmpulse ý da dogru yakaladýgýmý dusunup ona nazaran bý fantazý arayýsým var![]()
inþaat sektörünü kurtarmak için EKGYO üzerinden Emlak Bankasýný açacaklar.
Þirketlerini borçlarýný emlak bankasý üstlenerek elde ki konut stoðunu yabancý yatýrýmcýlara satmaya çalýþacaklar.
Seçim öncesi açýklanýr bu durum.
EGI CI ile beraber EGI CH de denenebilir.
4-5 - 6 dan alýp 6-7 den sattým geçen hafta ve dün.
Yalnýz çok yataya sarýyor bu EKGYO.
Zaman deðer kaybý sebebi ile elde patlýyor.
Yer Ýmleri