Alıntı Originally Posted by ersen58 Yazıyı Oku
Daha önce yazdımya finansal raporda hata yapmışlar diye, onu anlamışlar düzeltme yapmışlar.

Hisselerinin kotta kalma ücretini bile yatıramamışlar, 44 milyon sermaye artırımı yoluna gidiyorlardı bide, Vay benim Türkiye'min ilk ve tek tarım girişim şirketi, inanmıştık eskiden.

İyice şaşırdıklarını düşünüyorum artık, ancak şirketi satarlarsa kurtulurlar, bizde kurtuluruz, bu arada şirketin içinin erimemesi için dua ediyorum. %4,5 hisse ile şirket idare ediliyor, 95 i halkta, nama yazılı payıda satın bir yiğide meydan yiğit görsün.
Tahsisli becerilemedi ama şu meçhul girişimciler 44 milyonlarının cüzi bir miktarı ile borsadan toplasın hisseyi o zaman, 1.00 üzerinde zaten çoğunu alır, görelim o zaman girişimciyi,
Yatırımcı ve şirket ortağı hissedar olarak SPK nın yada borsanın bu şirketi yakından izlemesi gerektiğini ve takip edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Yatırım tavsiyesi değildir düşüncelerden ibarettir.
Kardeşim merhaba en son net kar 2 milyon gözüküyordu bu kap düzeltmesi ile 10 milyon mu zarar oluyor anlamadım ki benim zarar çok bu haber yarın hisseyi dusururmu

GM 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.