Originally Posted by
centur
Yiğit baran beni hatırladın sanırım polemik olsun diye yazmıyorum senin bu kağıdı goygoyladığın dönemde fiyatlar 2 katı idi basit örnekle egcyh 0.64 idi diğerleri ni oranla
Dilimde tüy bitti biz battık geri dönüşümüz olmadığı İçin senetteyiz ama yeni alacak olanlar bin düşünün almayın diye kesin laflar ettim ama sen hergün hedef koyup direnç şu bu diye uçacak kaçacak diye yazıp durdun arşiv burada eski yazdıklarını oku ama şimdileri bundan bi halt olmaz noktasına geldin ama geç oldu nasılmış mesele Sahibi antin kuntin şirketi boşaltıp senedi bize çaktı şimdide ayak oyunları var bakalım görelim 0.24 kadar kendi yükselt tl bakalım şimdi ki oyun ne kimse umutlanmasın çıkar kokusu
Sent from my iPhone using
hisse.net mobile app
Polemik yapacak bir durum yok. Şirket olumlu bir şeyler ortaya koysa da kalan bir avuç yatırımcı parasını kurtarabilse. Temennimiz o sadece. Ayrıca öyle hedef felan vermedim durmadan. Verdiğim hedefleri de görmüştü ve riskini de hep belirttim. Bundan sonrasına bakmak lazım. Borsa işi biz küçükler için tuzak sadece.
**Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.
Yer İmleri